Κάμπος: «Ίσως ζηλεύει η ΕΠΟ»

Κάμπος: «Ίσως ζηλεύει η ΕΠΟ»

Οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας μπορεί να… ζηλεύουν το γεγονός πως στον Άρη δίνει την ψυχή του, τόνισε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος τεχνικός με αφορμή την απαγόρευση να κάτσει στον πάγκο της ομάδας του στο ματς με την Καβάλα

Η ΕΠΟ ενδεχομένως να ζηλεύει την δουλειά που κάνει στον Άρη επεσήμανε ο Πάουλο Κάμπος μετά το τέλος του αγώνα με την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη» όπου του απαγορεύτηκε να κάτσει στον πάγκο.

«Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για τους τρεις πόντους. Είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Η Καβάλα είναι μία καλή ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος με τη μαχητικότητα των παικτών μου. Ευχαριστώ πολύ τους φίλους της ομάδας που ήρθαν εδώ να μας υποστηρίξουν. Είναι σημαντικό που δεν έχουμε χάσει κανένα ματς σε εννιά αγώνας, έχοντας αντιμετωπίσει Πανσερραϊκό και Καβάλα. Έχουμε έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα παίζει μαχητικά. Προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι με την Ελευθερούπολη» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Σχετικά με το γεγονός πως ο Άρης είναι τρίτος στη βαθμολογία, σημείωσε: «Έχουμε Καβάλα και Πανσερραϊκό εντός έδρας στον δεύτερο γύρο. Και από τη στιγμή που δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε, τουλάχιστον δεν χάσαμε. Εβδομάδα με εβδομάδα θα διαμορφώνεται η κατάσταση».

Κληθείς να σχολιάσει την απαγόρευση να κάτσει στον πάγκο, υπογράμμισε: «Για πρώτη φορά στη ζωή μου συμβαίνει αυτό. Η ΕΠΟ είπε πως επειδή είμαι επαγγελματίας προπονητής με δίπλωμα UEFA και επειδή ήμουν προπονητής σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ, δεν μπορώ να καθίσω στον πάγκο επειδή το πρωτάθλημα είναι ερασιτεχνικό. Δεν έχω συναντήσει ξανά κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Αν είμαι επαγγελματίας, μπορώ να δουλέψω σε όλες τις ηλικίες. Η ΕΠΟ ίσως ζηλεύει με κάποιον τρόπο, επειδή δεν είμαι Έλληνας, έρχομαι στον Άρη για να δώσω την ψυχή μου. Δεν έχω χάσει ούτε ένα παιχνίδι. Όταν ήμουν στον Αστέρα, πήρα το βραβείο του καλύτερου προπονητή. Ίσως η ΕΠΟ ζηλεύει που κάποτε στον Αστέρα κέρδισα Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό».

Ερωτηθείς για το αν η διοίκηση γνώριζε το πρόβλημα, απάντησε: «Η απόφαση πάρθηκε πέντε λεπτά πριν τον αγώνα. Θέλω να πω κάτι σημαντικό. Ο μάνατζερ μου είπε κάποια στιγμή ότι είδε στο διαδίκτυο πως κάποιος έγραψε πως η νέα διοίκηση έκλεισε την πόρτα κατάμουτρα σε μένα. Δεν έγινε ποτέ αυτό. Έχω μία πολύ επαγγελματική αντιμετώπιση. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Τον Δεκέμβριο όταν ήμασταν πρώτοι μετά τον αγώνα με το Σουφλί, δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ με πήραν τηλέφωνο. Επειδή όμως σέβομαι το συμβόλαιο μου, είπα ευχαριστώ και συγνώμη, αλλά πρέπει να συνεχίσω στον ΑΡΗ τουλάχιστον μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου».

Αναφορικά με τις μεταγραφές, δήλωσε: «Από τον Νοέμβριο, είπαμε πως χρειαζόμαστε παίκτες για να μεγαλώσουμε το ρόστερ. Είναι δύσκολη η κατηγορία. Είμαι χαρούμενος, γιατί τώρα οι παίκτες έρχονται και λέω σε αυτούς που αγωνίζονται πως τα νέα αποκτήματα θα έρθουν για να ενισχύσουν την ομάδα και να γίνουμε όλοι καλύτεροι. Τους είπα πως όλοι πρέπει να παλέψουν για τις θέσεις τους. Για όλους υπάρχει ένα θετικό κίνητρο για την ομάδα».



Παναθηναϊκός: «Πρώτος στόχος της Σπόρτινγκ ο Φώτης Ιωαννίδης»
Παναθηναϊκός: «Πρώτος στόχος της Σπόρτινγκ ο Φώτης Ιωαννίδης»
Παναθηναϊκός: «Βόμβα» από Τουρκία - «Συνάντηση Αλαφούζου με Μπουλούτ»
Παναθηναϊκός: «Βόμβα» από Τουρκία - «Συνάντηση Αλαφούζου με Μπουλούτ»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθέωση για τον Εργκίν Αταμάν - «Τον αναγέννησε από τις στάχτες του»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθέωση για τον Εργκίν Αταμάν - «Τον αναγέννησε από τις στάχτες του»
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Οι διαιτητές του Game 5 στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Οι διαιτητές του Game 5 στο ΟΑΚΑ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved