Κάμπος: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους»

Κάμπος: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους»

Την ευγνωμοσύνη του στον κόσμο του Άρη για την συμπεριφορά του παρά την ήττα από το Δωτιέα Αγιάς εξέφρασε ο Βραζιλιάνος τεχνικός

Παρά την ήττα από τον Δωτιέα Αγιάς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, ο κόσμος του Άρη επέδειξε καλή συμπεριφορά, κάτι το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Πάουλο Κάμπος που εξέφρασε τις ευχαριστίες του.

«Να ευχαριστήσω τους φιλάθλους, που έδειξαν να καταλαβαίνουν τη σημασία του σημερινού παιχνιδιού. Προσπάθησαν να βοηθήσουν τους νέους παίκτες και ποτέ κανένας δεν είπε κάτι κακό. Έμεινα ευχαριστημένος αν αναλογιστούμε την ηλικία των παικτών που αγωνίστηκαν. Στα πρώτα 20 λεπτά το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες. Στην αρχή του δεύτερου σκόραραν το γκολ και εμείς είχαμε δύο καλές φάσεις να ισοφαρίσουμε. Μία καλή ενέργεια του Συμεωνίδη, στην οποία ο τερματοφύλακας λειτούργησε καλά και η ευκαιρία του Ρένια. Είδα τα νεαρά παιδιά να αγωνίζονται απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Δεν έχουμε και μεγάλο αριθμό παικτών, για αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσω αυτά τα παιδιά. Προσπάθησα να μοιράσω τον χρόνο συμμετοχής σε σχέση με αυτούς που έπαιξαν την Κυριακή, για να προετοιμαστούν εν όψει Καβάλας. Το ότι δεν έγιναν τα τρία φιλικά που είχα ζητήσει, είχε ως αποτέλεσμα τα παιδιά να μην είναι έτοιμα. Συνεχίζουμε και έχουμε έναν μεγάλο αγώνα την Κυριακή» επεσήμανε αρχικά ο Βραζιλιάνος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Ερωτηθείς για το αν νιώθει άσχημα που έχασε εντός έδρας ο Άρης, απάντησε: «Δεν μου αρέσει να χάνω, όχι μόνο εδώ, αλλά γενικά. Υπήρχε η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν όλοι οι βασικοί, για να κερδίσουμε. Όλοι είδαν πως δίνω ευκαιρίες στους νεαρούς. Το Κύπελλο δεν είναι ο κύριος στόχος της ομάδας, αλλά να ανεβούμε κατηγορία».

Όσο για τον αγώνα με την Καβάλα, ανέφερε: «Δεν υπάρχει φαβορί. Είναι δύο μεγάλες ομάδες, που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν. Θέλουμε τη νίκη, αλλά ό,τι και να γίνει θα υπάρχουν ακόμα 16 παιχνίδια μπροστά μας».

Σχετικά με τις μεταγραφικές υποθέσεις, σημείωσε: «Στις αρχές Δεκεμβρίου είπα ότι θέλουμε παίκτες, για να αυξήσουμε τον αριθμό του ρόστερ και να έχουμε ποιότητα. Απέναντι στην Αλεξανδρούπολη φάνηκε ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση και όλοι ψάχνουν καλές επιλογές. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα έχουν την άδεια να αγωνιστούν. Σανιά και Νλουντούλου είναι πολύ καλοί παίκτες, τους ξέρω , τους είχα στην προπόνηση, αλλά δεν θέλω μόνο να τους έχουμε στην προπόνηση. Και οι άλλοι παίκτες είναι καλοί και ψάχνουμε να καλύψουμε κενά. Ο σύλλογος έχει την ευθύνη ώστε να κανονιστούν όλα και οι παίκτες να αγωνιστούν κανονικά».



Παναθηναϊκός: «Πρώτος στόχος της Σπόρτινγκ ο Φώτης Ιωαννίδης»
Παναθηναϊκός: «Πρώτος στόχος της Σπόρτινγκ ο Φώτης Ιωαννίδης»
Παναθηναϊκός: «Βόμβα» από Τουρκία - «Συνάντηση Αλαφούζου με Μπουλούτ»
Παναθηναϊκός: «Βόμβα» από Τουρκία - «Συνάντηση Αλαφούζου με Μπουλούτ»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθέωση για τον Εργκίν Αταμάν - «Τον αναγέννησε από τις στάχτες του»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθέωση για τον Εργκίν Αταμάν - «Τον αναγέννησε από τις στάχτες του»
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Οι διαιτητές του Game 5 στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Οι διαιτητές του Game 5 στο ΟΑΚΑ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved