Γεωργιάδης: «Το Κλεάνθης Βικελίδης είναι… όλα τα λεφτά»

Γεωργιάδης: «Το Κλεάνθης Βικελίδης είναι… όλα τα λεφτά»

Ο νεοαποκτηθείς άσος του Άρη επεσήμανε πως εμπιστεύεται τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη με κλειστά μάτια

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη ο Νίκος Γεωργιάδης, που φρόντισε να εκφράσει τον ενθουσιασμό του και για το γεγονός πως πλέον ως παίκτης του Άρη θα αγωνίζεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεοαποκτηθέντα άσου των «κίτρινων» στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis»:

Για το πώς αποφάσισε να αφήσει τη Σούπερ Λίγκα: «Ήταν λίγο δύσκολο αρχικά, αλλά μετά σκέφτεσαι πως έρχεσαι σε μια ομάδα, όπως είναι ο Άρης. Μια ομάδα μέσα στις πέντε μεγαλύτερες της Ελλάδας, μια τεράστια ομάδα, που δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Το ξέρουν όλοι. Αυτό από μόνο του είναι μεγάλο κίνητρο. Από κει και πέρα, υπάρχει και μια νέα διοίκηση στην ομάδα, που μου παρουσίασε ένα πρότζεκτ, το οποίο μου φάνηκε πολύ θετικό. Ήθελα πραγματικά να είμαι μέλος αυτής της ομάδας στην αναγέννησή της».

Για το ποια ήταν τα στοιχεία του πρότζεκτ που τον έπεισαν να έρθει στον Άρη: «Είμαι βέβαιος πως ο Άρης θα αναγεννηθεί, από τα πράγματα που μου παρουσίασαν. Γνωρίζω κι εκτιμώ απεριόριστα τον Καλαϊτζίδη. Τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Είναι τιμή να παίζω στον Άρη. Όλα αυτά μαζί με έπεισαν να πω το ναι στον Άρη. Ξέρω πως ο κύριος Καλαϊτζίδης ανέκαθεν σαν άνθρωπος και σαν προπονητής, είναι πολύ οργανωτικός. Από αυτό και μόνο ξέρω πως ο Άρης θα δουλεύει επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα. Πρώτος στόχος είναι η άνοδος στη Β’ Εθνική και μετά όλα τα υπόλοιπα».

Για το αν τον προβληματίζουν οι συνθήκες στη Γ’ Εθνική: «Ηταν το μόνο πράγμα που με έκανε να έχω ενδοιασμούς για το αν θα έρθω στην ομάδα. Είναι δύσκολο όταν παίζεις στη Σούπερ Λίγκα, έστω και με τα κακά γήπεδα που κι αυτή έχει, να έρχεσαι στη Γ’ Εθνική και να πρέπει να πηγαίνεις στα γήπεδα που έχουν τα χωριά, χωρίς καμία διάθεση να υποτιμήσω όλες αυτές τις ομάδες. Βέβαια το Βικελίδης είναι όλα τα λεφτά».

Για το αν έχει εικόνα του Άρη και για το πόσο χρειάζεται η εμπειρία: «Είχα δει κάποια παιχνίδια στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όταν ήταν προπονητής ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Δεν έχω άλλη εικόνα, αλλά ούτε γνωρίζω και τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος. Η εμπειρία χρειάζεται σε όλες τις ομάδες και κυρίως χρειάζεται μέσα στα αποδυτήρια. Στο γήπεδο δεν υπάρχουν μεγάλοι και μικροί, όλοι πρέπει να είμαστε μια ομάδα για την κοινή προσπάθεια. Χρειάζονται και τα καλά αποδυτήρια».

Για το αν περίμενε αλλιώς τα πράγματα στον Λεβαδειακό: «Είχα κάποιες ατυχίες το καλοκαίρι, αφού από τις πέντε προτάσεις που είχα από ομάδες Σούπερ Λίγκα, χάλασαν οι τέσσερις και έμεινα μόνο με τον Λεβαδειακό. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Κομπότη που μου φέρθηκε σαν κύριος και μου επέτρεψε να κάνω πράξη την επιθυμία μου να φορέσω τη φανέλα του Άρη για πολλούς και διάφορους λόγους».

Για την πιθανότητα να συνυπάρξει με τον Καλογέρη και άλλους πρώην συμπαίκτες του στη Βέροια: «Γνωρίζω από τα δημοσιεύματα πως ενδέχεται να συνυπάρξουμε και με τον Καλογέρη. Είναι ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία, παίκτης ομάδας, αναντικατάστατος σε όλες του τις ομάδες. Θα βοηθήσει πολύ αν έρθει κι αυτός».



Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved