Καπνίδης: «Απίστευτος ο κόσμος του Άρη»

Καπνίδης: «Απίστευτος ο κόσμος του Άρη»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους φίλους των «κίτρινων» ο 22χρονος επιθετικός των Θεσσαλονικέων

Το εγκώμιο των οπαδών του Άρη έπλεξε ο Αντώνης Καπνίδης που χαρακτήρισε απίστευτη τη στήριξή τους στην ομάδα που… ανεβαίνει τον Γολγοθά της Γ’ Εθνικής. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4»:

Για την βελτίωση του το τελευταίο διάστημα και η βοήθεια που παίρνει από Πόι και Σουνά: «Σίγουρα η παρουσία τους παίζει καθοριστικό ρόλο. Ο Σουνάς είναι πολύ καλός σε όλους τους τομείς, αν και μικρός. Ο Πόι είναι έμπειρος, ξέρει να κρατάει τη μπάλα σωστά και όλες οι ενέργειες του σημαίνουν κάτι».

Για την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Δεν μπήκαμε όπως ακριβώς έπρεπε στην κατηγορία, πλέον όμως έχουμε βει τα πατήματα μας. Ο προπονητής μας έχει δώσει συγκεκριμένες δουλειές μέσα στο γήπεδο. Τα μισά παιδιά έπαιζαν Σούπερ Λιγκ και είναι διαφορετικά για αυτά φέτος. Ετσι ο καθένας πρέπει να προσαρμοστεί στις συνθήκες της κατηγορίας».

Για τον αγωνιστικό χώρο χτες: «Γουρουνόλασπη (γέλια) είχε το γήπεδο. Δεν μπορούσε να φύγει από πάνω σου».

Για τον Εβρο Σουφλίου: «Προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και ακόμα και όταν ήταν πίσω στο σκορ, προσπαθούσαν να παίξουν από πίσω τη μπάλα και όχι να κλειστούν».

Για τον Κάμπος: «Η παρουσία του κ. Κάμπος μας βοηθάει να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε. Οι συνεχόμενες νίκες έχουν φέρει αυτοπεποίθηση και έτσι η ομάδα συνεχίζει με ένα επίπεδο που κάθε φορά προσπαθεί να το ξεπεράσει και μπαίνει στα παιχνίδια για να πάρει κάτι θετικό».

Για την selfie που έβγαλαν στο πούλμαν μετά το παιχνίδι: «Είμαστε πολύ δεμένοι. Εχουμε έναν κοινό στόχο και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για την επιστροφή του στον Άρη και αν είναι στοίχημα για τον ίδιο: «Σίγουρα ήθελα την επιστροφή. Και να μην είχα προϊστορία με τον Άρη, θα ήθελα πολύ να έρθω σε αυτόν».

Για το αν σκέφτεται την παρουσία του στον Άρη και τα επόμενα χρόνια: «Δουλεύω καθημερινά. Το έχω ως στόχο, αλλά ο χρόνος θα το δείξει και τα θετικά παιχνίδια που θα κάνω, όπως και το τι θα δείξω στους προπονητές που θα έχω».

Για τον Πόι: «Παίζει πολύ περισσότερο για μένα παρά για τον εαυτό του και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό».

Για την πιθανή ενίσχυση της ομάδας: «Το υλικό είναι πολύ καλό, αλλά δεν παύει να θέλει κάποιους παίκτες, είτε να παίξουν κατευθείαν είτε να συμπληρώσουν το ρόστερ. Αυτό είναι δουλειά του προπονητή, του κ. Τοπαλίδη και της διοίκησης. Αν και το υπάρχον ρόστερ δείχνει ότι μπορεί να προχωρήσει».

Για τον κόσμο: «Είναι κάτι απίστευτο αυτό που γίνεται με τον κόσμο. Θέλεις να τους κάνεις χαρούμενος και προσπαθείς να το κάνεις με όποιο τρόπο μπορείς».

Για τους Σανιά και Ν' Λουντούλου: «Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες, με διαφορετική φιλοσοφία και παραστάσεις. Ο Σανιά είναι εκπληκτικός παίκτης. Κόβει μπαλιές, μοιράζει παιχνίδι και θα βοηθούσε πολύ την ομάδα. Ο Ν` Λουντούλου έχει μία διαφορετική ποιότητα και φαινόταν».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved