Κάμπος: «Δεν βάλαμε… κιμωλία στη στέκα του μπιλιάρδου»

Κάμπος: «Δεν βάλαμε… κιμωλία στη στέκα του μπιλιάρδου»

Ικανοποιημένος από τη δημιουργία ευκαιριών αλλά απογοητευμένος από την απώλειά τους, εμφανίστηκε ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Άρη μετά τη νίκη του Απόλλωνα Αρναίας

Με… γλαφυρό τρόπο εξέφρασε το παράπονό του για την απώλεια ευκαιριών από τους παίκτες του Άρη ο Πάουλο Κάμπος. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός επεσήμανε πως οι ποδοσφαιριστές του δεν είχαν… την κιμωλία του στέκα που βάζουν οι επαγγελματίες στο μπιλιάρδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά τη νίκη των Θεσσαλονικέων με 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης»:

«Συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του Άρη. Eχουμε το απόλυτο. Παιχνίδι με παιχνίδι, δυσκολία με δυσκολία. Είμαι πολύ χαρούμενος με τους τρεις βαθμούς γιατί μας κρατάει στην θέση που θέλουμε να τερματίσουμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Η ομάδα μου δούλεψε πάρα πολύ γιατί ο Απόλλων Αρναίας έδειξε ότι είναι μία δυνατή ομάδα. Το αποτέλεσμα θα έπρεπε να ήταν πολύ διαφορετικό. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Εγώ ως προπονητής είμαι χαρούμενος γιατί δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Τα τελειώματα μας μου φαίνεται ότι δεν είχαν την κιμωλία που βάζουν στην στέκα του μπιλιάρδου οι επαγγελματίες για να τα καταφέρουν. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι οι οπαδοί μας μας υποστηρίζουν 90 λεπτά σε κάθε αγώνα».

Για το παιχνίδι: «Δεν είμαι ικανοποιημένος για τα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο περίμενα να γίνει πιο επιθετική η ομάδα του Απόλλωνα. Αντίθετα εμείς είχαμε δύο, τρεις ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το αν μπορεί να αποκτηθεί παίκτης που θα κάνει τη διαφορά: «Έλειπε απλά το καλό τελείωμα σήμερα. Δεν είναι κάτι που λείπει από την ομάδα. Εγώ ως προπονητής μέχρι το διάλειμμα του πρωταθλήματος δεν σκέφτομαι για παίκτες. Με ενδιαφέρει να δουλέψω και να κάνω καλύτερο το σύνολο που έχω αυτή τη στιγμή στα χέρια μου. Είναι δουλειά του προέδρου του αντιπρόεδρου και του τεχνικού διευθυντή η ενίσχυση. Τον Ιανουάριο θα δούμε τι θα κάνουμε».

Για την χρησιμοποίηση του Γκόλια στην άμυνα, αλλά και για την παρουσία των Προβατίδη, Παπαδόπουλου, είπε: «Το σημαντικό για ένα προπονητή είναι ότι ανταποκρίνεται στις θέσεις που του ζητάει ένας προπονητής ο παίκτης του. Είχαμε ελλείψεις. Και τον Γιαννίτση και τον Μαζουλουξή. Όσοι αγωνίστηκαν από το κέντρο και μετά είναι επιθετικοί παίκτες γι αυτό και κάναμε τόσες ευκαιρίες».

Για το ότι ο Γκόλιας τον έδειξε μετά το γκολ που πέτυχε: «Δεν σήμαινε κάτι. Ούτε κάποιο στοίχημα. Την προηγούμενη εβδομάδα τους είπα ένα παράδειγμα όταν ήμουν στην Παλμέιρας. Σκόραραν τότε όλοι κι έμεινε μόνο ένας κεντρικός αμυντικός που δεν σκόραρε και του ζήτησα να σκοράρει πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Είμαστε όλοι μια γροθιά και γι αυτό ήρθε να πανηγυρίσει μαζί μας».

Για την αλλαγή συστήματος από 4-4-2 σε 4-2-3-1: «Όταν χάνεις ευκαιρίες, δίνεις ευκαιρίες στον αντίπαλο. Έπρεπε να προστατέψουμε το να μην δεχθούμε δεύτερο γκολ. Προσπαθώ να μην ρισκάρω, να μην πετύχω άλλο γκολ και να πάρω το αποτέλεσμα».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τον Δάρλα στις προπονήσεις: «Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί προπονείται μαζί μας. Όσον αφορά το πνεύμα του μαχητή δεν υπάρχει αμφιβολία. Είναι λίγο πίσω σε επίπεδο σε σχέση με τους άλλους παίκτες αλλά έχει την εμπειρία να το καταφέρει τις επόμενες μέρες».

Για το αν θα δώσει βάρος στο ματς με τον Πανσερραϊκό στο Κύπελλο: «Φυσικά. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο. Είναι σημαντικό ματς. Θα τσεκάρουμε πρώτα το ιατρικό δελτίο και μετά θα το δούμε πιο αναλυτικά το παιχνίδι».



Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Ως πότε μπορούν να κάνουν διακοπές όσοι πήραν επιταγές κοινωνικού τουρισμού για το 2023
Ως πότε μπορούν να κάνουν διακοπές όσοι πήραν επιταγές κοινωνικού τουρισμού για το 2023
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved