Άρης: Δυο μέσα, τρεις έξω

Άρης: Δυο μέσα, τρεις έξω

Στη διάθεση του Κάμπος, όπως αναμενόταν, για το ματς με τον Απόλλωνα Αρναίας οι Γκίνο και Σουνάς, ενώ εκτός πλάνων οι Μαζουλουξής, Σταυρόπουλος και Γιαννίτσης

Επιστροφές αλλά και απουσίες μετράει ο Πάουλο Κάμπος ενόψει του παιχνιδιού του Άρη με τον Απόλλωνα Αρναίας για την 9η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός λοιπόν θα έχει, όπως αναμενόταν άλλωστε, στη διάθεσή του τους Σουνά που εξέτισε την ποινή του και Γκίνο που ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Αντιθέτως στη λίστα των απόντων βρίσκονται οι Μαζουλουξής που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, Σταυρόπουλος που μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του σε φουλ ρυθμούς και Γιαννίτσης για προληπτικούς λόγους.

Έτσι, οι «εκλεκτοί» του Κάμπος για το επικείμενο παιχνίδι είναι οι εξής: Μπαϊμάκης, Καρατζιοβαλής, Φερνάντες, Λιόλιος, Γκόλιας, Σουνάς, Λεμονής, Καπνίδης, Χιντασέλι, Πόι, Προβατίδης, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης, Ρένια, Λιόνης, Γκίνο, Ντούνγκα, Βασιλόπουλος, Χουζούρης, Συμεωνίδης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το «παρών» στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» θα δώσουν και δυο σχολεία. Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Στον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα Αρναίας θα βρεθούν στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης μαθητές από το 88ο δημοτικό και το γυμνάσιο Ασβεστοχωρίου, οι οποίοι θα συνοδεύονται από τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους. Τα δύο σχολεία είναι προσκεκλημένα από τη διοίκηση του Α.Σ. ΑΡΗ σε συνεργασία με τον Ποδοσφαιρικό Τμήμα. Ανάλογες προσκλήσεις σε σχολεία της Θεσσαλονίκης θα γίνουν και στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας».



Μήνυμα του Παναθηναϊκού στον κόσμο: «Στηρίζουμε μόνο με τη φωνή μας»
Μήνυμα του Παναθηναϊκού στον κόσμο: «Στηρίζουμε μόνο με τη φωνή μας»
Χατζηδάκης: «Το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού θα είναι έτοιμο την άνοιξη του 2027»
Χατζηδάκης: «Το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού θα είναι έτοιμο την άνοιξη του 2027»
Ισραήλ: «Ένας εκ των Χέις-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε θα κλείσει στη Χάποελ»
Ισραήλ: «Ένας εκ των Χέις-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε θα κλείσει στη Χάποελ»
Ηλιόπουλος σε Μεντιλίμπαρ: «Εσύ είσαι τζέντλεμαν, αλλά είσαι σε ομάδα ντροπή»
Ηλιόπουλος σε Μεντιλίμπαρ: «Εσύ είσαι τζέντλεμαν, αλλά είσαι σε ομάδα ντροπή»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved