Κάμπος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Κάμπος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Μαχητές χαρακτήρισε τους ποδοσφαιριστές του Άρη μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών ο Βραζιλιάνος τεχνικός των «κίτρινων»

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και τη νίκη του Άρη στο εντός έδρας ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών εξέφρασε ο Πάουλο Κάμπος. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός επεσήμανε πως οι «κίτρινοι» θα εμφανίζονται όλο και καλύτεροι, ενώ δεν θέλησε να γίνει συγκεκριμένος αναφορικά με τις επικείμενες μεταγραφές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Πρώτα από όλα είμαι πολύ κουρασμένος. Πολύ καλό το αποτέλεσμα σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Μέσα στη βδομάδα είχα προειδοποιήσει τους παίκτες μου, και τελικά έτσι έγινε. Δυο βδομάδες εδώ δύο παιχνίδια, έξι πόντοι, και αυτό θα μας βοηθήσει στη ψυχολογία. Είναι αρχή ακόμα. Προσπαθούμε να οργανώσουμε την ομάδα. Πριν έρθω η ομάδα είχε φάει έξι γκολ που ήταν πάρα πολλά. Εγώ ήθελα να οργανώσω την ομάδα για νίκες. Για παράδειγμα σήμερα τα Γιαννιτσά δεν είχαν καμία ευκαιρία. Δεν ήταν τόσο καλή εμφάνιση, αλλά βδομάδα με βδομάδα θα είμαστε καλύτεροι. Είμαι χαρούμενος για την νίκη, και θέλω να τους πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι μαχητές και θέλουν να δώσουν χαρά στον κόσμο. Την επόμενη βδομάδα παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Βυζάντιο, και αναμένουμε τον κόσμο μας να μας δώσουν δύναμη όπως στον Ακροπόταμο. Σήμερα παίξαμε χωρίς τον Γκίνο και τον Φερνάντες, έπρεπε να κάνω κάποιες αλλαγές στο τακτικό κομμάτι. Προβάλαμε μια ενδεκάδα που κάναμε κάποια λάθη, στο ημίχρονο βάλαμε τον Λεμονή που τραυματίστηκε, αλλά πήρε δύναμη από το γκολ και δεν αναγκαστήκαμε να κάνουμε άλλη αλλαγή. Για σήμερα είμαι χαρούμενος και για τον Πόι και για τον Γιαννίτση, που αν και είχαν προβλήματα, έδωσαν τα πάντα για τους οπαδούς της ομάδας».

Για το πώς θα σκοράρει περισσότερο ο Άρης: «Περιμένουμε πλέον περισσότερο τον αντίπαλο. Δε θέλουμε να πάθουμε τα ίδια με τη Δόξα Δράμας. Θέλαμε να είμαστε καλά οργανωμένοι πίσω, για να μην δεχόμαστε επιθέσεις, και να πιέζουμε για να εκμεταλλευτούμε τα λάθη των αντιπάλων. Το πιο σημαντικό είναι η θέση μας. Χρειαζόμαστε πόντους κυρίως. Όσο περνάει ο καιρός οι ομάδες θα είναι καλύτερα προετοιμασμένες. Για εμάς το πρώτο μέλημα είναι να είμαστε κοντά στην κορυφή και κάποτε να την πιάσουμε».

Για τη μέτρια εικόνα της ομάδας και που εντοπίζει το πρόβλημα: «Το πρόβλημα ήταν ένα θέμα οργάνωσης των κομματιών της ομάδας. Είναι δύσκολο να περιμένουμε ότι θα έχουμε εύκολα παιχνίδια. Οι άλλες ομάδες δεν μας δίνουν ευκαιρίες.  Πρέπει μόνοι μας να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, και να προπονηθούμε σκληρά. Και είναι πολύ σημαντικό που πήραμε δύο νίκες, γιατί μας δίνουν κίνητρο για τη συνέχεια, που είναι δύσκολη».

Για τα σχόλια του αντιπάλου προπονητή για τη διαιτησία: «Θεωρώ λάθος την άποψη του, αλλά οφείλω να τη σεβαστώ».

Για τις θέσεις που θέλει ενίσχυση ο Άρης: «Κάθε ομάδα ψάχνει παίκτες παντού, αλλά ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Οι προσδοκίες είναι υψηλές. Θέλουμε να δώσουμε δύναμη στο υπάρχον ρόστερ και βαθμιαία να δούμε που θα ενισχυθούμε. Αυτό θα το συζητήσουμε με τους κ.κ Τοπαλίδη και Γαλανό. Κάποιοι λένε ότι μιλάω με Βραζιλιάνους παίκτες, αλλά εγώ δεν μίλησα με κανένα. Εγώ δεν κολλάω σε εθνικότητες, απλά θέλω το καλύτερο για τον Άρη».

Για το σύστημα που χρησιμοποιεί: «Όταν ήρθα, είδα μόνο ένα παιχνίδι. Τους έβλεπα να παίζουν σαν μηχανές, να μην αλλάζουν θέσεις, και αυτό δεν μου άρεσε. Αυτό ήθελα να το αλλάξω. Και αυτό είπα στους παίκτες μου. Να αλλάζουν θέσεις, αλλά πάνω απ΄ όλα πίσω να είμαστε οργανωμένοι. Η οργάνωση μας δεν άλλαξε παρά τις αλλαγές και αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Είμαι ικανοποιημένος για τους βαθμούς, αλλά και για το γεγονός ότι οι παίκτες καταλαβαίνουν τι θέλω. Κανένας δεν αρνήθηκε να παίξει κάπου. Όταν ήμουν στη Ρεάλ το 2005 πως έπρεπε να χωρέσω τον Μπέκαμ, τον Φίγκο, τον Ρονάλντο, τον Ραούλ και τον Γκούτι. Επρεπε κάπως να γίνει. Και έγινε γιατί βάλαμε τον Μπέκαμ στο κέντρο. Αυτό μου αρέσει και στον δικό μου Άρη».



ΑΕΚ: Ζητά την προσοχή των οπαδών - «Το γήπεδο είναι περιουσία όλων»
ΑΕΚ: Ζητά την προσοχή των οπαδών - «Το γήπεδο είναι περιουσία όλων»
Ανατριχιαστικό video της Λίβερπουλ για το «αντίο» του Γιούργκεν Κλοπ
Ανατριχιαστικό video της Λίβερπουλ για το «αντίο» του Γιούργκεν Κλοπ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Βάζει τέλος στην καριέρα του - Πότε αποσύρεται
Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Βάζει τέλος στην καριέρα του - Πότε αποσύρεται
Basket League: Για τη «ζωή» του ο Κολοσσός, για την πρόκριση το Περιστέρι
Basket League: Για τη «ζωή» του ο Κολοσσός, για την πρόκριση το Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved