Πόι: «Μας έδωσε σιγουριά ο Κάμπος»

Πόι: «Μας έδωσε σιγουριά ο Κάμπος»

Αισιόδοξος για την πορεία του Άρη στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής εμφανίστηκε ο άσος των «κίτρινων»

Η άφιξη του Πάουλο Κάμπος στον Άρη έδωσε σιγουριά στους παίκτες σύμφωνα με τον Μάουρο Πόι που δεν παρέλειψε να τονίσει πως στη συνέχεια οι «κίτρινοι» θα εμφανιστούν καλύτεροι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena»:

Για τη νίκη του Άρη επί του Ακροποτάμου: «Είναι πολύ σημαντική νίκη για μας, μετά την ήττα από την Δόξα Δράμας. Έπρεπε να κερδίσουμε και κερδίσαμε, με τον νέο προπονητή».

Για το αν έχει... κλωτσιές στην Γ’ Εθνική: «Όχι, σίγουρα το επίπεδο δεν είναι το ίδιο και χθες το γήπεδο δεν ήταν καλό είχε πολύ λάσπη. Σε όλες τις κατηγορίες έχει κλωτσιές».

Για πως ήταν το παιχνίδι: «Δεν ήταν εύκολο και ευτυχώς που βάλαμε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο και πάντοτε στόχος μας είναι να πετυχαίνουμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό μας βοηθάει και μετά το παιχνίδι γίνεται πιο εύκολα».

Για το πώς βλέπει την ομάδα: «Έχω έναν μήνα στην ομάδα και στην αρχή δεν ήταν εύκολα τα πράγματα, με αυτά που συνέβαιναν με τον προπονητή και τον πρόεδρο, όμως τώρα με τον καινούργιο προπονητή βλέπω θετικά πράγματα. Μας έδωσε σιγουριά που είναι πολύ σημαντικό για μας και από εδώ και πέρα θα τα πάμε καλύτερα».

Για το ότι ο κόσμος του Άρη ήταν στο γήπεδο: «Ναι, πάντα είναι εκεί ο κόσμος. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και έχει πολύ κόσμο και τον θέλουμε σε κάθε αγώνα».

Για το ότι στον Άρη περιμένουν το κάτι παραπάνω από τον ίδιο: «Ναι, γιατί είμαι από τους μεγαλύτερους σε ηλικία και έχω πει πολλές φορές ότι έχουμε ποδοσφαιριστές καλούς και θα δούμε μια καινούργια ομάδα, με ένα διαφορετικό στυλ».

Για τον Σανιά και τον Ν’ Λουντούλου: «Είναι καλοί παίκτες, αλλά δεν μπορούν να παίξουν μέχρι τον Γενάρη. Θα βοηθήσουν την ομάδα και φαίνεται ότι είναι πολύ καλοί μέσω της προπόνησης».

Για το πώς βλέπει την κατηγορία και τη συνέχεια: «Εντάξει για μένα δεν είναι τόσο εύκολο ότι είμαι στη Γ’. Πρέπει να έχουμε ισορροπία, ηρεμία και το πιο σημαντικό για μένα μέχρι τον Δεκέμβριο είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και για του χρόνου θα δούμε. Στην αρχή τα πράγματα ήταν δύσκολα. Δουλειά μας είναι να προπονούμαστε και να παίζουμε για τον Άρη και πιστεύω πως με τον Κάμπος θα ηρεμήσουμε, και θα τα πάμε καλύτερα».

Για το πώς ήρθε η ήττα από την Δόξα Δράμας: «Δεν ήμασταν τόσο καλοί και αν δεν σκοράρουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Όλες οι ομάδες μας περιμένουν πίσω και όταν σε ένα παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο έχουμε δυο-τρεις ευκαιρίες, τότε θα πρέπει να σκοράρουμε».

Για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών: «Πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή (16/11) το παιχνίδι και μετά παιχνίδι με παιχνίδι μέχρι τον Δεκέμβριο».



Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (04/05) - «Δέος» για τον Ολυμπιακό
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (04/05) - «Δέος» για τον Ολυμπιακό
Άννα Κορακάκη: Εκτός τελικού στο αεροβόλο πιστόλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής
Άννα Κορακάκη: Εκτός τελικού στο αεροβόλο πιστόλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής
Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved