Άρης: Επαφή με Βοσνιάδη

Άρης: Επαφή με Βοσνιάδη

Ο Αλέκος Βοσνιάδης φέρεται πως αποτελεί το πρώτο… φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη μετά την απομάκρυνση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο Γιώργος Γαλανός, τις τελευταίες ημέρες, είχε συνεχείς επαφές με προπονητές, κυρίως από το εξωτερικό, ωστόσο, οι κρούσεις σε Άντιτς και Λίνεν δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κίτρινων». Αυτό έστρεψε τον Έλληνα επιχειρηματία σε λύσεις εκ των έσω.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Κυριακής (26/10) ο Γιώργος Γαλανός είχε επαφή με τον Αλέκο Βοσνιάδη, συζητώντας για την επόμενη… μέρα στην ομάδα της Μακεδονίας. Πάντα, σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, ο Έλληνς τεχνικός δεν ήταν αρνητικός να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας.

Πάντως, ένα σημαντικό… αγκάθι στην συμφωνία των δύο πλευρών αποτελεί το γεγονός πως ο Άρης δεν διαθέτει την ηρεμία, ούτως ώστε να καταφέρει ο Αλέκος Βοσνιάδης να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, έλαβε μερικές μέρες διορία για να δώσει την τελική του απόφαση, καθώς για το επόμενο τριήμερο θα είναι στο εξωτερικό και θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη (30/10) όπου θα έχει και μία ακόμα επαφή με τον Γιώργο Γαλανό.



GBL, Άρης - Περιστέρι 81-76: «Καθάρισε» ο Νουά στην παράταση
GBL, Άρης - Περιστέρι 81-76: «Καθάρισε» ο Νουά στην παράταση
Χολμς: «Είμαι καλά και είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια»
Χολμς: «Είμαι καλά και είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια»
LIVE CHAT, Ολυμπιακός - Κηφισιά: Το κρίσιμο ματς για τη Super League
LIVE CHAT, Ολυμπιακός - Κηφισιά: Το κρίσιμο ματς για τη Super League
Αταμάν: «Ο Χολμς έπαιξε καλύτερα από ό,τι περίμενα»
Αταμάν: «Ο Χολμς έπαιξε καλύτερα από ό,τι περίμενα»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved