Οικονόμος Τσαριτσάνης – Θεσπρωτός 3-0

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Θεσπρωτός 3-0

Χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα οι παίκτες του Κατσαρά πήραν την πρόκριση για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν συγκεντρωμένη σχεδόν όλη η… δράση του παιχνιδιού του Οικονόμου Τσαριτσάνης με τον Θεσπρωτό για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής. Οι παίκτς του Κώστα Κατσαρά έφτασαν μια ανάσα από το γκολ στο 37’ όταν ο Κουμπούρας «σημάδεψε» το δοκάρι του Πάντου, φάση που αποτέλεσε την μοναδική αξιόλογη στιγμή του πρώτου 45λέπτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κουμπούρας πήρε την… άτυπη ρεβάνς στο 57’ όταν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Μπαλτσέρι από τον Σιάννη ανοίγοντας το σκορ για τον Οικονόμο, ενώ 10 λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του ο Μπαλτσέρι με πλασέ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 80’ ο Γκαμπέτας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν στο 88’ με τον Βασιλειάδη να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε ο Κοσμίδης και είχε κερδίσει νωρίτερα ο Ντόκος από τον Κουμπούρα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Βασιλειάδης, Καραγιάννης, Γκαμπέτας, Κολιός, Κουμπούρας, Μάτζιος, Νάνος, Μπαλής, Κουλτσιάκης (74' Γκουντρουμπής), Καραγκούνης (62' Χάμος), Σενκάι (55' Μπλατσέρι)

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Λάζαρος Σέμος): Πάντος, Σταυρίδης, Ασωνίτης, Καρύδης, Πάλα (61' Πανταζής), Μπάκας (79' Καλέσης), Παππάς, Λεοντίου, Κοσμίδης, Κάλλος, Σιάννης (61' Ντόκος)



Οπαδοί της Φενέρμπαχτσε διαδήλωσαν φωνάζοντας: «Παραιτήσου κυβέρνηση»!
Οπαδοί της Φενέρμπαχτσε διαδήλωσαν φωνάζοντας: «Παραιτήσου κυβέρνηση»!
Παναθηναϊκός: Στις 39.074 η χωρητικότητα του γηπέδου στον Βοτανικό
Παναθηναϊκός: Στις 39.074 η χωρητικότητα του γηπέδου στον Βοτανικό
Στην Κηφισιά ψηφίζουν μελομακάρονο δαγκωτό!
Στην Κηφισιά ψηφίζουν μελομακάρονο δαγκωτό!
Άρης: Δίπλα σε παιδιά που νοσηλεύονται οι παίκτες της ομάδας
Άρης: Δίπλα σε παιδιά που νοσηλεύονται οι παίκτες της ομάδας
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved