Σιαλμάς: «Δεν ερχόμουν για τα λεφτά στον Άρη»

Σιαλμάς: «Δεν ερχόμουν για τα λεφτά στον Άρη»

Η διάρκεια του συμβολαίου ήταν το ζήτημα στο οποίο «κόλλησε» η συμφωνία του με τους «κίτρινους» επεσήμανε ο πρώην άσος του Πλατανιά

Απογοητευμένος από το ναυάγιο των συζητήσεών του με τον Άρη εμφανίζεται ο Δημήτρης Σιαλμάς που τόνισε πως δεν ήθελε να παίξει για τα λεφτά στους «κίτρινους». Μάλιστα, σημείωσε πως η διάρκεια του συμβολαίου ήταν η αιτία του ναυαγίου, ενώ υπογράμμισε πως όταν έφτασε στη Θεσσαλονίκη είδε άλλα πράγματα από όσα του είχαν πει από το τηλέφωνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Όταν έρχεσαι με μια βαλίτσα για να υπογράψεις και βλέπεις άλλα πράγματα από αυτά που έχεις συμφωνήσει είναι λογικό να υπάρχει στενοχώρια. Είχαμε κάνει μια προφορική συμφωνία για τρία χρόνια, ένα χρόνο στη Γ', ένα χρόνο στη Β' και ένα χρόνο στην Α'. Δεν ερχόμουν για τα λεφτά, ερχόμουν για να παίξω στην ομάδα με την ψυχή μου και να την βοηθήσω να φτάσει εκεί που πρέπει να είναι. Για τον πρώτο χρόνο άσχετα από τις 30.000 προκαταβολή δεν ζήτησα ούτε συναλλαγματικές ούτε τίποτα. Συμφωνήσαμε τα χρήματα να μπουν σε ιδιωτικό συμφωνητικό ρισκάροντας να μην τα πάρω ποτέ. Για τον δεύτερο χρόνο ενώ είχαμε συμφωνήσει κάποιο ποσό μου έβαλαν μπόνους συμμετοχών άνω του 50% και το δέχτηκα και αυτό επειδή έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Για τον τρίτο χρόνο μου είπαν ότι θα ανανέωνα μόνο εφόσον έπαιζα την δεύτερη. Δηλαδή να έτρωγα όλα τα σκ...ά στη Γ' και τη Β' Εθνική, και μετά να έφευγα; Τελικά τους ζήτησα να ανανεώσω αυτόματα για τον τρίτο χρόνο αν έκανα 60% συμμετοχές τη δεύτερη χρονιά. Υποχώρησα στον πρώτο χρόνο, υποχώρησα στο δεύτερο χρόνο, υποχώρησα και στον τρίτο χρόνο, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα πως σε χειρίζονται και πως θέλουν να σου δώσουν καταλάβεις ότι σε εμπιστεύονται. Η προφορική συμφωνία έγινε διά τηλεφώνου με τον κ. Γαλανό και όταν ήρθα βρέθηκα να μιλάω με τον Καλαϊτζίδη στο γραφείο του. Με τον κ. Γαλανό δεν μίλησα».

Για τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι ζήτησε 1000 ευρώ για κάθε γκολ: «Όντως το ζήτησα αρχικά, αλλά το ξανασκέφτηκα αμέσως και το πήρα πίσω γιατί αντιλήφθηκα ότι ήταν παράλογο».

Για το τί μέλλει γενέσθαι για τον ίδιο: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τί να κάνω... Υπάρχει ανοικτή η αγορά στο εξωτερικό. Το κακό είναι ότι έκλεισα κάποιες πόρτες από το εξωτερικό επειδή ήθελα να παίξω στον Άρη».

Για τον λόγο που χάλασε η συμφωνία του με τον Άρη: «Δεν ξέρω αν δεν με ήθελε ο Καλαϊτζίδης. Θεωρώ ότι το σημείο κλειδί που τα σπάσαμε ήταν ο τρίτος χρόνος. Δεν ήθελαν να δεσμευθούν για τρία χρόνια μαζί μου. Ίσως πίστευαν ότι τον τρίτο χρόνο δεν θα μπορούσαν να με εμπιστευθούν. Γι' αυτό εγώ τους πρότεινα να ανανέωνα αν έπαιζα το 60% των αγώνων της δεύτερης χρονιάς. Πιστεύω ότι ήταν και το πιο δίκαιο. Ο Καλαϊτζίδης, όμως, είπε όχι».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved