Αλέγκρι: «Δεν είναι στο 100% ο Βιντάλ»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ξεκαθάρισε πως ο Αρτούρο Βιντάλ δεν είναι στην καλύτερή του δυνατή κατάσταση ακόμα.

Αλέγκρι: «Δεν είναι στο 100% ο Βιντάλ»

Όλο το καλοκαίρι, υπήρξαν σενάρια αναφορικά με το μέλλον του που τον ήθελαν να μετακομίζει στην Αγγλία για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρόλα αυτά ο Χιλιανός διεθνής συνεχίζει την καριέρα του στη Γιουβέντους και το τελευταίο διάστημα έχει γίνει αρκετός λόγος για τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο τεχνικός των «μπιανκονέρι», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μιλώντας για την πορεία του τραυματισμού του, υποστήριξε πως δεν είναι ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων του και φυσικής κατάστασης.

«Ο Βιντάλ δεν είναι ακόμα στο 100%. Χρειάζεται λεπτά συμμετοχής για να επανέλθει», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Ο Μοράτα είναι ένας αρκετά ποιοτικός ποδοσφαιριστής, αλλά επανήλθε στις προπονήσεις πριν από δέκα ημέρες», κατέληξε.