Μακροχώρι: Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα

Μακροχώρι: Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα

Δυνατά κινείται το Μακροχώρι ενόψει της νέας σεζόν και απέκτησε τρεις παίκτες που θα το βοηθήσουν σημαντικά.

Ο λόγος για τον 27χρονο επιθετικό Δημήτρη Τσιούπρο, τον 18χρονο μέσο Νίκο Πατσιαβούρα και τον 21χρονο χαφ Χρήστο Σερασκέρη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Παίκτης του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ είναι από σήμερα ο Δημήτρης Τσιούπρος.

Ο 27χρονος (9/7/1987) επιθετικός τα βρήκε σε όλα με την Διοίκηση της ομάδας και από σήμερα τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Κερλίδη βάζοντας ένα δυνατό όπλο στην φαρέτρα του για την νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική. Ο Δημήτρης Τσιούπρος ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του χωριού του, τα Παλατίτσια η αγωνιστική του εικόνα ακόμη και σε νεαρή ηλικία τράβηξε πάνω του τα μάτια της ΠΑΕ Βέροιας στην οποία και μεταγράφηκε στα τμήματα υποδομής της. Το 2006-2007 έπαιξε στον Αετό Σκύδρας ενώ την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή στην ΑΕΠ Βέροιας στην Δ’ Εθνική. Η Δ΄ Εθνική συνέχισε να είναι το «σπίτι» του Δημήτρη Τσιούπρου και την σεζόν 2008-2009 έπαιξε στην Αλεξάνδρεια και τα επόμενα δύο χρόνια από το 2009 έως το 2011 έπαιξε στη Νίκη Αγκαθιάς αποτελώντας όλες αυτές τις χρονιές βασικό στέλεχος σε όλες τις ομάδες.

Την σεζόν 2011-2012 αγωνίστηκε με την φανέλα της Μελίκης με την οποία τερμάτισε στην δεύτερη θέση πίσω από το ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ οπού εκείνη την σεζόν προβιβάστε στην Δ’ Εθνική με τον Δημήτρη Τσιούπρο να πετυχαίνει εκείνη την χρονιά 37 γκολ. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Αχιλλέα Νεοκάστρου με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ σκοράροντας σε 21 αγώνες 9 γκολ παρά τον τραυματισμό τον οποίο τον ταλαιπώρησε, αλλά δεν κατάφερε η ομάδα του να ανέβει στην Γ΄ Εθνική. Την περασμένη σεζόν ο Δημήτρης Τσιούπρος επέστρεψε στον Φίλιππο Μελίκης με τον οποίο σκόραρε 35 γκολ.

Παίκτες του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ είναι από σήμερα οι Νίκος Πατσιαβούρας και Χρήστος Σερασκέρης. Οι δύο νεαροί χαφ συμφώνησαν σε όλα με την διοίκηση του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ και από σήμερα αποτελούν μέλη της ομάδας που χτίζει ο Γιάννης Κερλίδης.

Ο Νίκος Πατσιαβούρας είναι 18 χρονών (6/12/95) και αγωνίζεται στην θέση του Κεντρικού χαφ. Ενώ ο Χρήστος Σερασκέρης είναι 21 χρονών (3/12/92) και αγωνίζεται και στις 3 θέσεις πίσω από τον φορ.

Ο Νίκος Πατσιαβούρας την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην Κ20 του Αιγινιακού ενώ έχει περάσει και από τις ακαδημίες της Βέροιας. Ο Χρήστος Σερασκέρης ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία από τα τμήματα υποδομής του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ στην συνέχεια πήγε στην Ακαδημία Βέροιας ενώ αργότερα έγινε μέλος του Νηρέα Βέροιας. Πέρσι αγωνιζόταν με την φανέλα του Εθνικού Μαλγάρων ενώ έχει περάσει και από την ομάδα των Λευκαδίων.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας οι τρεις παίκτες ανέφεραν στο makrochorifc.gr:

Δημήτρης Τσιούπρος: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα του Μακροχωρίου. Η διοίκηση της ομάδας έδειξε από την αρχή πόσο πολύ με ήθελε και ήταν εύκολο για μένα να επιλέξω να έρθω εδώ. Εύχομαι σε όλους μας ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να ανταπεξέλθουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Νίκος Πατσιαβούρας: «Είμαι χαρούμενος που αποτελώ πλέον μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας της Ημαθίας, θέλω και ’γω από την πλευρά μου να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους τους οποίους έχει θέσει από την αρχή η διοίκηση».

Χρήστος Σερασκέρης: «Γυρίζω και πάλι μετά από αρκετά χρόνια στην ομάδα την οποία ξεκίνησα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και την διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν και πιστεύω πως θα δικαιώσω τις προσδοκίες τους. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά σε έναν λογικά δύσκολο όμιλο αλλά πιστεύω πως στο τέλος θα βγούμε νικητές».



Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved