Ιωνικός: Ανακοίνωσε Κατσίκη

Ιωνικός: Ανακοίνωσε Κατσίκη

Τη φανέλα της ομάδας της Νίκαιας θα φοράει τη νέα σεζόν ο 35χρονος επιθετικός, που τόνισε ότι στόχος του είναι να βοηθήσει για την άνοδο στη Football League

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του Ιωνικού καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γιάννη Κατσίκη. Ο 35χρονος επιθετικός μάλιστα τόνισε πως αποτελεί κίνητρο για τον ίδιο η ένταξή του στο ρόστερ των Νικαιωτών και επεσήμανε πως θα συμβάλει με όλους του τις δυνάμεις για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

«Ακόμη μια σπουδαία μετεγγραφή πραγματοποίησε ο Ιωνικός ενδυναμώνοντας  αισθητά το ρόστερ του. Ο Γιάννης Κατσίκης συμφώνησε με τους Νικαίωτες και με την πλούσια εμπειρία και τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του, προσφέρει όλα τα εχέγγυα μιας ακόμη επιτυχημένης  επιλογής για τη γραμμή πυρός του Ιωνικού που πλέον καθίσταται "αχτύπητη"» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Επίσης, στο βιογραφικό του, όπως παρατίθεται από τον Ιωνικό, αναφέρεται: «Ο Γιάννης Κατσίκης γεννήθηκε στις 24/5/79. Συνέδεσε την καριέρα του με το Θρασύβουλο καθώς στην ομάδα της Φυλής αγωνίστηκε από το 2001 έως το 2011 με διακοπή έξι μηνών την περίοδο 2001-02 όταν πήγε στο γειτονικό Ακράτητο. Ο 35χρονος επιθετικός από το 2011 έως και πέρυσι είχε τρείς γεμάτες και καρποφόρες σεζόν με Καλλιθέα (35 συμμετοχές , 12 γκολ) με Απόλλωνα (36 συμμετοχές, 11 γκολ) και με Ολυμπιακό Βόλου (34 συμμετοχές , 3 γκολ)».

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο έμπειρος στράικερ υπογράμμισε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της και την άψογη στάση της στο θέμα της μεταγραφής μου. Διαβεβαιώνω όλους ότι θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να πετύχει ο Ιωνικός τον αντικειμενικό του σκοπό και να ανέβει στην Β´ Εθνική. Έρχομαι να αγωνιστώ σε μια ομάδα με ιστορική φανέλα και κόσμο φανταστικό και αυτό από μόνο του αποτελεί σπουδαίο κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Γιώργος Σαβουλίδης, σημείωσε: «Φέραμε ακόμη ένα μεγάλο όνομα στον Ιωνικό . Στόχος μας να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό ρόστερ που θα προσφέρει πολλαπλές επιλογές στον προπονητή. Μέλημά μας είναι η δημιουργία μιας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας που θα κάνει αισθητή την παρουσία της από την πρώτη κιόλας αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Οι κινήσεις της διοίκησης προς την κατεύθυνση αυτή είναι διαρκείς και δεν σταματούν εδώ. Θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση με παίκτες εγνωσμένης αξίας ώστε να είμαστε 100% έτοιμοι».



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved