Ίντερ: Αντίο με επιστολή από Ζανέτι

Ίντερ: Αντίο με επιστολή από Ζανέτι

Ο εμβληματικός αρχηγός της Ίντερ, Χαβιέ Ζανέτι με επιστολή του, είπε το δικό του… αντίο σε όλους τους ανθρώπους των «νερατζούρι».

Ύστερα από 19 χρόνια λαμπρής καριέρας με τη φανέλα της Ίντερ, ο Χαβιέ Ζανέτι ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Η σεζόν τελείωσε με την Ίντερ να γνωρίζει την ήττα με 2-1 από την Κιέβο και έτσι, μία ημέρα αργότερα, ο Αργεντινός διεθνής με επιστολή, είπε το δικό του αντίο στους φίλους της ομάδας.

«Αγαπημένοι φίλοι της Ιντερ, αγαπημένοι μου συναθλητές, ευχαριστώ! Ευχαριστώ που περιβάλατε εμένα και την οικογένειά μου με στοργή, υποστήριξη και εκτίμηση στα τελευταία μου παιχνίδια ως ποδοσφαιριστής. Ένα όμορφο μάθημα του αθλητισμού και των συναισθημάτων... Ευχαριστώ...
Στη διάρκεια της καριέρας μου, έδινα τα πάντα στην προπόνηση, στον αγώνα, ακόμη και στο γυμναστήριο όταν ήμουν τραυματίας, σκεφτόμενος ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το ομορφότερο άθλημα ή η καλύτερη δουλειά αλλά ότι είτε παίζεις μπροστά σε πολύ κόσμο είτε μαζί με τέσσερις φίλους, αποτελεί σχολείο αξιών και συναισθημάτων. Έτσι με έμαθε ο πατέρας μου όταν δούλευα μαζί του ως εργάτης, έτσι με μάθατε και εσείς με την αγάπη σας!
Αγαπημένοι φίλαθλοι της Ιντερ, θα είστε πάντα στην καρδιά μου, με τα χρώματά μας, τις σημαίες μας, το στιλ μας. Ελπίζω να προσφέρω στο σύλλογο και ως παράγοντας όπως έκανα αγωνιζόμενος στο γήπεδο με το νούμερο 4, ως αρχηγός εντός και εκτός γηπέδου. Στις ημέρες που κατακτούσαμε τρόπαια και στις ημέρες που θέλαμε να ξεχάσουμε, ήμασταν πάντα μαζί ως Ιντερίστι και θα παραμείνουμε για πάντα μαζί.
Αγαπημένοι φίλοι της Αργεντινής, με τιμάει που έχω φορέσει τη φανέλα της Αλμπισελέστε ως αρχηγός και περιμένω μαζί με σας τις νέες επιτυχίες. Θα είμαι για πάντα οπαδός της ομάδας στην πρώτη γραμμή, όπως όταν ήμουν παιδί που πηδούσα στον καναπέ της μητέρας μου σε κάθε γκολ.
Αγαπημένοι φίλοι που με χαιρετήσατε με μία αγκαλιά τις αμέτρητες φορές που τεθήκαμε αντιμέτωποι στο γήπεδο, αγαπημένοι οπαδοί των άλλων ομάδων, η αθλητική αντιπαλότητα κάνει αποδεκτές και τις μεγάλες νίκες και τις ήττες. Το να συναγωνίζεσαι στο γήπεδο κάνει τον αθλητισμό τρόπο ζωής. Εκεί όπου δεν μετράει το άτομο αλλά η ομάδα, εκεί όπου τα γκολ που πετυχαίνεις και τα γκολ που δέχεσαι, σου δίνουν πάντα ένα μάθημα.
Σας ευχαριστώ όλους. Ο καπιτάνο αποχαιρετάει αλλά δεν κρεμάει τα παπούτσια του: ο αγώνας χωρίς τέλος για έναν αθλητισμό με ιδεώδη, μόλις ξεκίνησε!
Javier Zanetti 4 Ever».



Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved