Καβακάς: «Όλη η Λαμία στο γήπεδο»

Καβακάς: «Όλη η Λαμία στο γήπεδο»

Την Κύμη υποδέχεται την Κυριακή η Λαμία στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου και ο Τίμος Καβακάς κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο.

Ο νεαρός τεχνικός της Λαμίας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "FM-1" και ζήτησε την στήριξη του κόσμου, ενώ επισήμανε πως οι παίκτες του θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να ανταμείψουν όσους βρεθούν στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καβακά:

«Είμαστε αισιόδοξοι με βάση την εικόνα που έχει η ομάδα στα πρόσφατα παιχνίδια. Αισιοδοξούμε, δουλεύουμε και περιμένουμε το παιχνίδι της Κυριακής», ανέφερε αρχικά.

Για το αν το παιχνίδι της Κυριακής είναι το... εισιτήριο για τη Β' Εθνική: «Πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι, το οποίο θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια, εκτός από αυτό της Κυριακής. Είναι πολύ σημαντικά και εξίσου δύσκολα και τα πέντε. Οπωσδήποτε το παιχνίδι της Κυριακής έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, την πόλη, την ομάδα, τους ανθρώπους που ασχολούνται και δουλεύουν για αυτή την ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι γοήτρου θα έλεγα. Θέλουμε να κάνουμε μία νίκη και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας, τη διοίκηση και πρώτα από όλα τους εαυτούς μας».

Για το αν ποντάρει στην παρουσία των φιλάθλων: «Ασφαλώς! Τον κόσμο τον θέλουμε κοντά μας. Θέλουμε να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να μας στηρίξει από το πρώτο δευτερόλεπτο».

Για το αν υπάρχουνε προβλήματα και απουσίες: «Όχι, όχι. Δεν έχουμε απουσίες. Προετοιμαζόμαστε πλήρεις. Είναι μία εβδομάδα που προσπαθούμε να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και εμείς και τα παιδιά. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Αυτό που θέλουμε εμείς να πούμε σαν ομάδα, είναι ότι ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να τον ανταμείψουμε με ένα καλό αποτέλεσμα και μία καλή εμφάνιση.

Η Λαμία γενικά ως ομάδα έχει δυναμική. Δεν μιλάω μόνο για διοικητική και αγωνιστική δυναμική, μιλάω για τη δυναμική των φιλάθλων. Τον θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Η ομάδα αυτή θεωρώ ότι είναι άξια συμπαράστασης, είναι καλή ομάδα. Η διοίκηση βαδίζει καλά και προγραμματίζει πάρα πολύ σωστά. Δεν βιαζόμαστε να κάνουμε γρήγορα βήματα. Θέλουμε να κάνουμε σταθερά, αλλά αργά. Αυτό όμως που προέχει αυτή τη στιγμή, είναι η ομάδα να κερδίσει την Κυριακή το παιχνίδι. Εγώ θα πω ότι πρέπει όλη η πόλη να βρίσκεται στο γήπεδο!».

Διαβάστε ακόμα:

Μποξ: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Mikhalkin (videos)

Ευρωλίγκα: Κυριαρχία Ολυμπιακού στο Top 10 (video)

Μέμφις Γκρίζλις: «Έκρηξη» του Καλάθη (video)

Αργεντινή: «Πυροβόλησε» ο Ναουελπάν (video)

Παρί Σεν Ζερμέν: Τραγωδία για Ιμπραΐμοβιτς

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved