Πανσερραϊκός – Εθνικός Σιδηροκάστρου 2-1

Πανσερραϊκός – Εθνικός Σιδηροκάστρου 2-1

Παραμένουν δεύτεροι οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι αποχαιρέτισαν και μαθηματικά την κατηγορία

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ επικράτησε ο Πανσερραϊκός του Εθνικού Σιδηροκάστρου για την 24η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και άνοιξαν το σκορ στο 40’ όταν ο Γκόγκας πήρε το «ριμπάουντ» μετά από σουτ του Γαλακτερού και απόκρουση του Γαβριηλίδη και με συρτό σουτ έκανε το 1-0. Το 59’ «χτύπησε» ξανά ο Γκόγκας καθώς μετά από σέντρα του Γιαννόπουλου νίκησε για δεύτερη φορά τον πορτιέρο του Εθνικού, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 87’ με τον Μουτεσίδη για το τελικό 2-1.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Τοπαλίδης, Γαλακτερός, Τσαούσης, Κατσαβάκης, Κασμερίδης, Ρούμπος (71’ Δαγκούλης), Τσινίκας Κ. (63’ Ασλανίδης), Γεωργιάδης (56’ Γιαννόπουλος), Κωνσταντινίδης, Τσινίκας Σ., Γκόγκας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: Γαβριηλίδης, Ασλανίδης, Πετρίδης, Πρόβατος (80’ Πασούδας), Αμπαδίνης, Τσεμπερίδης, Αϊβαζίδης, Μεντής, Διαμαντής (58’ Σαμπανίδης), Μουτεσίδης, Μπουζούρας (80’ Γεωργιάδης).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



«Ο Άρης θέλει παίκτη από τη Φιορεντίνα»
«Ο Άρης θέλει παίκτη από τη Φιορεντίνα»
Μια αγωνιστική τιμωρία στην ΑΕΚ από την ΔΕΑΒ!
Μια αγωνιστική τιμωρία στην ΑΕΚ από την ΔΕΑΒ!
Ατρόμητος: Συμφωνία με ΠΑΟΚ για Γκουγκεσασβίλι
Ατρόμητος: Συμφωνία με ΠΑΟΚ για Γκουγκεσασβίλι
Το Σάββατο 7/2 το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7
Το Σάββατο 7/2 το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved