Δόξα Πετρούσας – Έβρος Σουφλίου 2-1

Νίκη με ανατροπή για τους γηπεδούχους που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 17’

Δόξα Πετρούσας – Έβρος Σουφλίου 2-1

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το ματς για τον Εβρο καθώς στο 17’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν μετά από σέντρα του Εμρέ ο Αραμπατζής με κοντινό πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Αποστολίδη για το 0-1. Ωστόσο, η αντίδραση από πλευράς Δόξας δεν άργησε. Έτσι, στο 28’ο Κότιος ανετράπη στην περιοχή με τον ρέφερι να δείχνει το σημείο του πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Μιχαλάκης εύστοχα φέρνοντας το ματς στα ίσια. Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου όταν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Πατένταλης μετά από προσωρινή απόκρουση του Σκόρτσεφ με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ: Αποστολίδης, Γιαννίκης, Μπακιρτζίδης, Πατένταλης, Κότιος Δ., Μιχαλάκης, Στέρεφ, Παπαδόπουλος, Τσιακουρίδης (71’ Τσιμπλίδης), Ουζούνογλου 63’ Τουνγκελίδης), Γουνατίδης (81’ Πααυλίδης Δ.).

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Σκόρτσεφ, Αντωνιάδης, Μπάμνιος, Λίτσιος, Μπάτζιος, Τορομανίδης, Μεμέτ Εμρέ (61’ Γιαννακιτσίδης), Τρίχας (79’ Ναθαναηλίδης), Γκαϊδατζής, Καμπιώτης, Αραμπατζής (65’ Λαζαρίδης).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV