Δέλλας: Κάποιοι πήραν αέρα!

Δέλλας: Κάποιοι πήραν αέρα!

Η ιστορική ήττα της ΑΕΚ από τη Θύελλα Ραφήνας έβγαλε... έξω από τα ρούχα του τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος έστειλε μήνυμα στους παίκτες.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε λόγο για μυαλά που πήραν αέρα έπειτα από τις σερί 8αρες και ζήτησε από τον κόσμο, που απογοητεύτηκε, να έχει υπομονή.

«Σήμερα χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να χάσουμε και αυτό έχει αιτίες. Μπορεί να φταίνε τα πολλά γκολ των προηγούμενων αγώνων και τα μυαλά κάποιων να πήραν αέρα. Από αυτά τα παιχνιδια θα πρέπει να μάθουμε. Δεν θα ξεφύγω από αυτό που έχω πει στα προηγούμενα παιχνίδια, στόχος μας είναι να φύγουμε γρήγορα από αυτή την κατηγορία.

Πάντα λέω στους ποδοσφαιριστές μου τα αρνητικά από ένα παιχνίδι και όχι τα θετικά. Στο σημερινό παιχνίδι δεν είχαμε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια για να πετύχουμε ένα γκολ. Αφού δεν έγινε αυτό, σε μία αδράνεια της άμυνάς μας, δεχτήκαμε το γκολ και χάσαμε το παιχνίδι.

Είναι κρίμα για τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο να δει την ομάδα μετά από δύο παιχνίδια. Δώσαμε πίκρα στον κόσμο μας και αυτό είναι το μεγαλύτερο μάθημα που πρέπει να πάρουμε σήμερα. Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε ποτέ. Αν κάποιος ποδοσφαιριστής πιστεύει πως με ένα καλό αποτέλεσμα ή ένα γκολ που βάζουμε, γίνεται κάποιος...

Το ποιος είσαι και το τι κάνεις, πρέπει να το αποδεικνύεις την ώρα του αγώνα. Ούτε πριν, ούτε μετά. Εμείς συνεχίζουμε. Η εβδομάδα είναι σίγουρα δύσκολη. Κατανοώ την απογοήτευση του κόσμου, αλλά η υπομονή είναι μία αρετή που πρέπει να την έχουμε όλοι σε αυτή την κατηγορία. Καταλαβαίνω ότι η αγανάκτηση είναι μεγάλη μετά από αυτή την ήττα, αλλά στόχος μας είναι να φύγουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα από αυτή την κατηγορία», ανέφερε ο Δέλλας.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TVΤα νοκ άουτ παιχνίδια συνεχίζονται στο Παγκόσμιο με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα νοκ άουτ παιχνίδια συνεχίζονται στο Παγκόσμιο με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Άννα Μαρία Ίβιτς: Η μεγάλη κόρη της Πετρουλάκη έχει αναλογίες μοντέλου
Άννα Μαρία Ίβιτς: Η μεγάλη κόρη της Πετρουλάκη έχει αναλογίες μοντέλου
Πελέ: Αναρρώνει στο νοσοκομείο
Πελέ: Αναρρώνει στο νοσοκομείο
Καιρός - Κλέαρχος Μαρουσάκης: Πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά
Καιρός - Κλέαρχος Μαρουσάκης: Πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά