Ερμιονίδα: Βόμβα... με Ογκουνσότο!

Ερμιονίδα: Βόμβα... με Ογκουνσότο!

Σημαντική μεταγραφική κίνηση από την ΑΕ Ερμιονίδας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάτρικ Ογκουνσότο.

Ο Νιγηριανός επιθετικός έμεινε προ ημερών ελεύθερος από τον Αχαρναϊκό και ήρθε σε συμφωνία με το «συγκρότημα» της Αργολίδας, αποτελώντας μία σημαντική επιλογή στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την άνοδο στην Football League.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«H Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πατρίκ Μπαμπατούντε Ογουνσότο. Ο Πάτρικ Ογκουνσότο (γεννημένος 19 Απριλίου 1983 στην Νιγηρία) είναι Νιγηριανός παίκτης ποδοσφαίρου.

Άρχισε την καριέρα επίσημα στην ΑΠΟΕΛ στην ηλικία των 16. Μετά από έναν χρόνο έκανε την μεταγραφή στον Εργοτέλη Ηρακλείου, που έπαιξε στην τρίτη εθνική.

Στην πρώτη του σεζόν, ο Ογκουνσότο σκόραρε 30 γκολ σε 32 παιχνίδια και βοήθησε την ομάδα του να πάει στην Β' Εθνική.

Μετά από άλλο ένα βήμα, ο Πάτρικ σκόραρε 11 τέρματα σε 29 παιχνίδια στην Α΄ εθνική, αλλά η ομάδα κατέβηκε ξανά στην Β'. Ο Ογκουνσότο μετά έκανε την μεταγραφή του στο Βέλγιο στην ομάδα του Westerlo, όπου έγινε και ο τοπ σκόρερ με 20 τέρματα σε 31 ματς.

Στις 18 Ιανουαρίου του 2008, Ο Ογκουνσότο επέστρεψε στον Εργοτέλη με ένα συμβόλαιο τριών χρόνων, μετά από μια προσέγγιση με την Ισπανική ομάδα της Cadiz. Τον Ιούλιο 2013 υπέγραψε στον Αχαρναϊκό. Το Δεκέμβριο πού μας πέρασε έμεινε ελεύθερος».

Δείτε βίντεο απ' όλον τον πλανήτη



Προπονήθηκε στην John Cain Arena ο Παναθηναϊκός (pics, vids)
Προπονήθηκε στην John Cain Arena ο Παναθηναϊκός (pics, vids)
Στη «μάχη» του Κυπέλλου ο... ακέφαλος Παναθηναϊκός
Στη «μάχη» του Κυπέλλου ο... ακέφαλος Παναθηναϊκός
Champions League, Ολυμπιακός - Πάφος: Εκκίνηση στα… αστέρια απ’ το «κάστρο» του
Champions League, Ολυμπιακός - Πάφος: Εκκίνηση στα… αστέρια απ’ το «κάστρο» του
Γκραντ: «Θέλουμε την κορυφή και θέλουμε και... εκδίκηση» (vid)
Γκραντ: «Θέλουμε την κορυφή και θέλουμε και... εκδίκηση» (vid)
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)