Γεωργιάδης: «Κάθε παιχνίδι τελικός για τον Αγροτικό Αστέρα»

Γεωργιάδης: «Κάθε παιχνίδι τελικός για τον Αγροτικό Αστέρα»

Πίσω τους αφήνουν στον Αγροτικό Αστέρα τη νίκη επί της ΑΕΚ και κοιτούν τη συνέχεια, όπως τόνισε ο Κώστας Γεωργιάδης.

Ο 34χρονος μέσος μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας του Ευόσμου για τη φετινή χρονιά, τους στόχους, τον κόσμο και την πρώτη μεταγραφή.

Πώς είδες το παιχνίδι με την ΑΕΚ;

«Ήταν μια σπουδαία νίκη, το όνομα αλλά και η ιστορία του αντιπάλου δείχνει και το μέγεθος της νίκης όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μια ομάδα σαν τον Αγροτικό Αστέρα που κάνει πρωταθλητισμό θα πρέπει να ξεχνάει γρήγορα τις αποτυχίες αλλά και τις επιτυχίες. Θα πρέπει η διαχείριση να είναι τέτοια που να μένουμε προσγειωμένοι, άλλωστε αυτό που έχουν στο μυαλό τους τα παιδιά αλλά και ο προπονητής είναι να είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με τον Εθνικό Αγιονερίου».

Για την δεύτερη κίτρινη που δέχθηκες στο παιχνίδι και η απουσία σου την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αγιονερίου;

«Είναι κάτι που με στεναχώρησε πολύ που θα λείψω από το παιχνίδι της Κυριακής θεωρώ όμως ότι το ρόστερ του Αγροτικού Αστέρα αυτή την στιγμή είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και όποιος παίκτης μπει στην θέση μου θα μπορεί να ανταπεξέλθει στην όποια δυσκολία του παιχνιδιού».

Ποιο παιχνίδι ήταν εκείνο που σε δυσκόλεψε;

«Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας και ειδικότερα ο δικός μας όμιλος έχει αρκετά καλές ομάδες, σίγουρα τα παιχνίδια με συνδιεκδικητή μας πάντα κρύβουν δυσκολίες όμως η ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει βλέπει το κάθε παιχνίδι σαν τελικό».

Τι έχεις να πεις για τον κόσμο του Αγροτικού Αστέρα;

«Η προσπάθεια που κάνει η διοίκηση για να αλλάξει το προφίλ της ομάδας από παλαιότερα μελανά σημεία που είχε η ομάδα σιγά σιγά φαίνεται και με την παρουσία του κόσμου. Έχει αρχίσει και καταλαβαίνει την προσπάθεια που είναι σοβαρή, μεγάλη και συμβάλουμε όλοι σε αυτό. Η παρουσία του κόσμου ολοένα και μεγαλώνει είναι κάτι που χρειαζόμαστε μας βοηθά πάρα πολύ με αποκορύφωμα το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τα παιδιά που μας ακολουθούν στα εκτός έδρας παιχνίδια, οι οργανωμένοι αλλά και ο απλός κόσμος είναι απαραίτητο συστατικό για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, η συμβολή τους είναι τεράστια στην επιτυχία μας».

Το κλίμα στην ομάδα πως είναι;

«Είναι πολύ σημαντικό σε μια ομάδα να είναι αγαπημένοι παίκτες, προπονητές και διοίκηση το έχουμε πετύχει και υπάρχει πραγματικά ένα οικογενειακό κλίμα που βγαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχει στήριξη από την διοίκηση και το προπονητικό team προς τους παίκτες και μάλιστα αυτό φάνηκε και στα δυο στραβά αποτελέσματα που κάναμε (ήττα με Έβρο Σουφλίου και ισοπαλία με Ηρακλή Αμπελοκήπων) ήταν δίπλα μας και μάλιστα συνέβαλαν στο να κάνουμε συνεχή θετικά αποτελέσματα».

Ποιά είναι η γνώμη σου για την πρώτη μεταγραφή στην ομάδα;

«Είχα την χαρά και την τιμή να έχω τον Δημοσθένη Κοσμίδη συμπαίκτη και στον Εθνικό Γαζώρου, είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ καλός αγωνιστικά θα μας βοηθήσει, πιστεύω πως οι επιλογές που θα γίνουν θα είναι πολύ προσεγμένες και θα βοηθήσουν πολύ».

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ σε είδαμε να μπαίνεις με ένα κοριτσάκι στον αγωνιστικό χώρο πες μας λίγα λόγια....

«Ήταν η πολυαγαπημένη μου κόρη Μαρία, είναι ότι πιο σημαντικό έχω στην ζωή μου, η οικογένεια είναι πολύ σημαντικό πράγμα στην ζωή ενός ανθρώπου. Ο θεός μας έχει δώσει να έχουμε ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι. Έζησε και η μικρή την επιτυχία μας μέσα στο γήπεδο».

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved