Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή... είναι λευκώματα! (photos)

Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή... είναι λευκώματα! (photos)

Με αφορμή τη συμπλήρωση 90 ετών ιστορίας της ΑΕΚ, τα ΕΛΤΑ παρουσίασαν την Τετάρτη το λεύκωμα της Ένωσης, σε μια εκδήλωση… πλημμυρισμένη από συγκίνηση, μεγάλα ονόματα και αναμνήσεις, όπως επιβάλλει ένα λεύκωμα!

Από τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή, είναι οι γλυκές αναμνήσεις μας γραμμένες στις σελίδες ενός λευκώματος. Όπως αυτά που γράφαμε στο σχολείο, τις… δύσκολες ώρες που τελείωνε και ο καθένας έπαιρνε τον δρόμο του. Όσα χρόνια κι αν περάσουν όμως, το λεύκωμα θα είναι εκεί να σου θυμίζει τα πάντα, καλά και άσχημα.

Με αυτό το σκεπτικό, την Τετάρτη τα ΕΛΤΑ παρουσίασαν το επίσημο λεύκωμα της ΑΕΚ, σε μια εκδήλωση γεμάτη συγκίνηση, ζωντανούς «θρύλους» της ομάδας να δακρύζουν σαν μικρά παιδιά και την νέα γενιά να δείχνει τον δρόμο.

Μαύρος, Νεστορίδης, Παπαϊωάννου, Μπάγεβιτς στην… πρώτη γραμμή, Δέλλας, Δημητριάδης, Ζήκος, Ρόκκας, Μπρέσεβιτς, Κορδέρο, Γεωργέας και Πλατέλλας να στηρίζουν ως η γενιά που έρχεται για να επαναφέρει την Ένωση στα μεγάλα σαλόνια.

Οι φωτογραφίες της εκδήλωσης και όσα είπαν οι παρευρισκόμενοι, αρκετά για να περιγράψουν καλύτερα το κλίμα από κάθε λέξη.

Σε γραμματόσημα τα τρία… τοτέμ!

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων των φίλων της ΑΕΚ έχουν οι Μίμης Παπαϊωάννου, Θωμάς Μαύρος και Κώστας Νεστορίδης, με την διοίκηση της Ένωσης να το αποδεικνύει εκδίδοντας γραμματόσημα με τα τρία… τοτέμ της ΑΕΚ!

Η συγκίνηση των τριών τους ήταν μεγάλη και δεν την έκρυψαν, κρατώντας υπερήφανοι το λεύκωμα και τα γραμματόσημα με τους εαυτούς τους, συνεχίζοντας να τιμούν την ιστορία της ομάδας με την οποία μεγαλούργησαν.

Ρόκκας: «Να αγκαλιάσουμε όλοι την προσπάθεια»

Ο γενικός διευθυντής της ΑΕΚ Γιώργος Ρόκκας, αναφέρθηκε από πλευράς ΑΕΚ στην εκδήλωση τονίζοντας: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα ΕΛΤΑ για αυτό το λεύκωμα που γίνεται με αφορμή τα 90 χρόνια. Υπάρχουν κάποιες λίγες , από τις ένδοξες στιγμές αυτής της ομάδας και μεγάλες μορφές όπως ο Νεστορίδης, ο Παπαϊωάννου και ο Μαύρος. Ελπίζω ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να «υποχρεώσει» τα ΕΛΤΑ να εκδώσουν και άλλα τέτοια λευκώματα μέσα στην χρονιά που συμπληρώνει η ΑΕΚ τα 90 χρόνια».

Μπάγεβιτς: «Να γυρίσουμε σύντομα στη θέση μας»

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, μίλησε για το γήπεδο και με δυσκολία λόγω συγκίνησης τόνισε: «Η ΑΕΚ έχει 90 χρόνια μεγάλης ιστορίας που μπορούν να χωρέσουν όλοι. Χαίρομαι για την τιμή που έγινε στους Νεστορίδη, Παπαϊωάννου, Μαύρο. Έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα, δόξασαν την ιστορία. Εύχομαι στην ομάδα μας να συνεχίσει με μεγάλες δόξες. Όσο πιο γρήγορα να γυρίσουμε πάλι στην θέση μας. Θα πάμε πάλι εκεί που ήμασταν και θα έχουμε έτοιμο και το γήπεδο μας για να έχει ο κόσμος και εμείς το σπίτι μας. Χωρίς το σπίτι είναι πολύ δύσκολο να συνεχίζεις και να έχεις αυτά που χρειάζεται να έχεις και αυτά που θέλεις».

Δέλλας: «Μόνο καλύτερο το μέλλον»

Εμφανώς συγκινημένος και αποφασισμένος να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που της αξίζει, στα μεγάλα σαλόνια, ο Τραϊανός Δέλλας είπε: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό το λεύκωμα. Συμπυκνώνει, όσο μπορεί ένα λεύκωμα, την μεγάλη ιστορία της ΑΕΚ και την παλαιότερη και την σύγχρονη. Και υπάρχουν ακόμα και στιγμές από μέλλον. Είναι σημαντικό για μας και για τον κόσμο της ΑΕΚ και εύχομαι να αγκαλιάσει ο κόσμος αυτή την έκδοση. Όσο για το μέλλον μόνο καλύτερο μπορεί να είναι. Από την στιγμή που έγινε μια νέα αρχή. Και ευελπιστούμε μέρα με την μέρα με την δουλειά μας, το μέλλον να το κάνουμε ακόμα καλύτερο».

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη.



Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
ΑΕΚ: Αγάλματα των Νεστορίδη και Παπαϊωάννου θα τοποθετηθούν στην «OPAP Arena»
ΑΕΚ: Αγάλματα των Νεστορίδη και Παπαϊωάννου θα τοποθετηθούν στην «OPAP Arena»
Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία - Χτυπούσε και δάγκωνε τη σύντροφό του
Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία - Χτυπούσε και δάγκωνε τη σύντροφό του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved