Τσέλσι:  Μουρίνιο… με την ψιλή

Τσέλσι: Μουρίνιο… με την ψιλή

Με νέο κούρεμα εμφανίστηκε ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, πριν τον αγώνα με την Βασιλεία στην Ελβετία και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Μέχρι τώρα εντυπωσίαζε το κοινό με τις αντιδράσεις του εντός αγωνιστικού χώρου και αναστάτωνε τους πάγκους και τους αντιπάλους, αυτή την φορά το επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι το νέο του  κούρεμα.  

Ο πορτογάλος τεχνικός, με την βοήθεια της κουρευτικής μηχανής του Τόρες, δεν άφησε τρίχα για τρίχα στο κεφάλι του. Μάλιστα ο έμπειρος προπονητής το διασκέδασε και το σχολίασε λέγοντας ότι έστειλε φωτογραφία στην γυναίκα του με το νέο «Look» θέλοντας να δει αν θα τον δεχτεί στο σπίτι.

Αναφορικά με το νέο κούρεμα ο Μουρίνιο δήλωσε: «Κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν ό,τι εγώ με το μαλλί μου. Σε λίγους μήνες θα έχω ξανά μακρύ μαλλί. Άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Αποφάσισα να το κάνω, ζήτησα από τον Τόρες τη μηχανή του και το έκανα μόνος μου μπροστά στον καθρέφτη. Είναι ωραίο και φθηνό. Έστειλα στη γυναίκα μου μια φωτογραφία πριν τη συναντήσω για να δω αν μπορούσα να μπω σπίτι. Εντάξει, κανένα πρόβλημα».



ΑΕΚ: Υποψήφια για καλύτερη ομάδα της αγωνιστικής στο Conference - Κορυφαία επίθεση στη διοργάνωση
ΑΕΚ: Υποψήφια για καλύτερη ομάδα της αγωνιστικής στο Conference - Κορυφαία επίθεση στη διοργάνωση
Κάλεσμα Γκριγκόνις - Ρογκαβόπουλου στο τουρνουά «Αλέξανδρος» (vid)
Κάλεσμα Γκριγκόνις - Ρογκαβόπουλου στο τουρνουά «Αλέξανδρος» (vid)
ΟΦΗ: Θλάση πρώτου βαθμού ο Νέιρα
ΟΦΗ: Θλάση πρώτου βαθμού ο Νέιρα
Παναθηναϊκός: Εκτός με ΑΕΛ ο Τσιριβέγια
Παναθηναϊκός: Εκτός με ΑΕΛ ο Τσιριβέγια
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved