Αστέρας Βάρης: Ανακοίνωση για το γηπεδικό

Αστέρας Βάρης: Ανακοίνωση για το γηπεδικό

Τη δική της θέση για το θέμα που προέκυψε με τη μη αδειοδότηση του γηπέδου της Βάρης έδωσε με ανακοίνωση η διοίκηση του τοπικού Αστέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παρ' όλες τις προσπάθειες της διοίκησης , τελικά δεν κατέστη δυνατό , το Δημοτικό Στάδιο της Βάρης να πάρει την προσωρινή άδεια καταλληλότητας για να είναι δυνατόν να διεξαχθεί ο αγώνας με τον Π.Α.Ο. Κρουσώνα την Κυριακή 27/10 παραμονή της Εθνικής μας εορτής.

Το Δημοτικό Στάδιο της Βάρης κατασκευάστηκε σαν προπονητήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και παρεδόθη στους δημότες της Βάρης. Από τότε το χρησιμοποιεί ο Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης σαν έδρα του για να συμμετέχει στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.

Είναι λοιπόν ένα Στάδιο πού όμοιο του σε αυτή την κατηγορία δύσκολα θα συναντήσει ο κάθε ένας από εμάς, μία επισήμανση πού είναι καθαρά αντικειμενική.

Αυτό το Στάδιο λοιπόν κρίθηκε ακατάλληλο να πάρει έστω και προσωρινή άδεια λειτουργίας μια και δεν έχει ούτε θέμα στατικής ανεπάρκειας, ούτε υπάρχει πρωτόκολλο κατεδάφισης. Η διοίκηση του Αστέρα κατασκεύασε - αν και δεν ήταν η αρμόδια για αυτό - ότι της ζητήθηκε από την Αστυνομία για να μην υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας τόσο των αθλητών όσο και των θεατών.

Παρέμεινε το πρόβλημα της πυρασφάλειας το οποίο προσπάθησε η διοίκηση της ομάδας να το ξεπεράσει με την βοήθεια του δήμου, μια και γίνονται εργασίες του δήμου σχετικά με αυτό. Πρότεινε λοιπόν στην Πυροσβεστική, να υπάρχουν την Κυριακή κατά την διάρκεια του παιχνιδιού 2 πυροσβεστικά οχήματα της Δημοτικής Αρχής, το ένα εντός του αγωνιστικού χώρου και το άλλο στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου για κάθε ενδεχόμενο, κάτι το οποίο κάλυπτε την Πυροσβεστική πρακτικά αλλά όχι σε σχέση με τον Νόμο, οπότε υπήρξε σοβαρό εμπόδιο για να δοθεί η σχετική άδεια.

Γεννιέται όμως το ερώτημα γιατί διεξάγονται στο συγκεκριμένο Στάδιο αγώνες για το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. στις κατηγορίες των Νέων, Παίδων και Παμπαίδων, τους οποίους παρακολουθούν πλήθος γονέων και φίλων τόσο των γηπεδούχων όσο και των φιλοξενουμένων. Δεν υπάρχει κίνδυνος κατά την διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων για την ζωή αυτών των ανθρώπων.

Οι αναβολές των αγώνων που δημιουργούνται λόγω της ακαταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων δημιουργεί προβλήματα τόσο στην διοργανώτρια αρχή όσο και στα Αθλητικά Σωματεία. Επιμηκύνεται η διάρκεια του πρωταθλήματος, οι ομάδες χάνουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό και στο τέλος θα αναγκαστούν να παίζουν σε ρυθμό αγγλικών εβδομάδων.

Θα μείνει στην κορυφή η Γιουβέντους;
Θα μείνει στην κορυφή η Γιουβέντους;
Survivor 2: Επικό τρολάρισμα στο Twitter με τα… τούβλα στο κουίζ επιβίωσης! (photos)
Survivor 2: Επικό τρολάρισμα στο Twitter με τα… τούβλα στο κουίζ επιβίωσης! (photos)
Άκου ανθρωπάκο...
Άκου ανθρωπάκο...
NBA: Η ηγετική εμφάνιση Αντετοκούνμπο με Σέλτικς (video)
NBA: Η ηγετική εμφάνιση Αντετοκούνμπο με Σέλτικς (video)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης