Γ’ Εθνική – 2ος Όμιλος: Ακούραστα στην κορυφή η Λάρισα
Παίρνοντας τη νίκη με 3-0 άνευ αγώνα η Λάρισα παρέμεινε στην κορυφή με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης να επικρατεί της Δόξας Κρανούλας και να μένει τρεις βαθμούς πίσω.
Ακούραστη νίκη για τη Λάρισα που επικράτησε 3-0 του Τηλυκράτη Λευκάδας άνευ αγώνα. Τρεις βαθμούς χαμηλότερα βρίσκεται ο Οικονόμος Τσαριτσάνης που επικράτησε 3-0 της Δόξας Κρανούλας εκτός έδρας.
Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο Πυρσός Γρεβενών με 3-2 από τον Καμπανιακό εκτός έδρας. Ο Όλυμπος Κέρκυρας πήρε το πρώτο του τρίποντο επικρατώντας 1-0 του Εθνικού Φιλιππιάδας. Σημαντική νίκη πήρε και η Καστοριά που επιβλήθηκε 1-0 του Θεσπρωτού.
Ο Οδυσσέας Κορδελιού ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις μετά τη νίκη του με 1-0 επί του ΑΟ Κάστωρ. Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Δόξα Πενταλόφου και Πρέβεζα, ενώ τέλος η Κοζάνη επικράτησε 2-1 του Κεραυνού Θεσπρωτικού.
Δείτε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.