Καλαντζής στο Onsports: «Το πρωτάθλημα ξεκινά την Κυριακή για την Καλαμάτα»

Καλαντζής στο Onsports: «Το πρωτάθλημα ξεκινά την Κυριακή για την Καλαμάτα»

Ρυθμό βρήκε η Καλαμάτα, που νίκησε 2-1 στο Μεσολόγγι την τοπική ομάδα για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής, με τον Χρήστο Καλαντζή να σκοράρει δις, ενώ δήλωσε στο Onsports πως η χρονιά τώρα αρχίζει για τη «Μαύρη Θύελλα».

Η αγάπη του για την Καλαμάτα έκανε τον 31 ετών επιθετικό να αναθεωρήσει την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο και στο τέλος του καλοκαιριού έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ομάδας, όπως τόνισε στο Onsports. Και παρά το αρνητικό ξεκίνημα της «Μαύρης Θύελλας» στο πρωτάθλημα, θεωρεί πως σύντομα η ομάδα θα αποδείξει πως είναι εκ των φαβορί για την άνοδο στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Χθες η Καλαμάτα κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη φέτος, έστω και στο Κύπελλο...

«Για την Καλαμάτα πιο σημαντικό να νικάμε στο πρωτάθλημα. Το Κύπελλο είναι κάποια παιχνίδια παραπάνω, προκειμένου να βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα. Το σημαντικό για την Καλαμάτα είναι να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η νίκη στο Μεσολόγγι δίνει καλή ψυχολογία και στον νέο προπονητή, τον Μίλτο Γκόφα, προκειμένου να είναι πιο ήρεμος και ορεξάτος. Βοηθά και κάποια παιδιά να ανεβάσουν την ψυχολογία τους, ενόψει της συνέχειας».

Σας επηρέασε το κακό ξεκίνημα;

«Εμένα προσωπικά όχι, γιατί ξέρω πως η ομάδα έχει δυνατότητες, ενώ υπάρχει ακόμη χρόνος, καθώς είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Μέχρι τώρα, έγιναν λάθη, σαφώς υπάρχουν προβλήματα, αλλά όλοι μας μέσα στην ομάδα προσπαθούμε να τα λύσουμε. Γνωρίζουμε εξάλλου, ότι οι τρεις ήττες ήταν συγκυριακές. Ολοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι η Καλαμάτα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Έχουμε μείνει πίσω, με μηδέν βαθμούς. Για εμάς ξεκινάει το πρωτάθλημα την Κυριακή και το εντός έδρας ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης είναι ζωής και θανάτου».

Φέτος το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, ενώ και ο 4ος όμιλος έχει ομάδες δυνατές και ιστορικές. Τι εικόνα έχεις για τους αντιπάλους;

«Δεν έχω πλήρη εικόνα για τις ομάδες του ομίλου. Πάντως, από τα τρία πρώτα παιχνίδια της Καλαμάτας, δεν είδα κάποια ομάδα να με εντυπωσιάσει. Το ότι χάσαμε σε όλα, είχε να κάνει με τη δική μας εμφάνιση και απόδοση που δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Θεωρώ ότι αν βρούμε ρυθμό, θα αποδείξουμε ότι η Καλαμάτα είναι από τα φαβορί για την άνοδο».

Μετά το τέλος της περσινής σεζόν, ανακοίνωσες πως αποχωρείς από ην ενεργό δράση, αλλά στο τέλος του καλοκαιριού αποφάσισες να παίξεις στην Καλαμάτα. Τι μεσολάβησε;

«Η απόφαση ήταν να σταματήσω το ποδόσφαιρο μόλις τέλειωσε η περσινή σεζόν. Από την Καλαμάτα το σεβάστηκαν αυτό και δεν με ενόχλησαν. Ήξεραν ότι αν ήθελα να παίξω, θα τους το έλεγα. Ο λόγος που είχα πάρει αυτή την απόφαση ήταν γιατί ήθελα να επιστρέψω στην Καλαμάτα μετά από οκτώ χρόνια. Μετά από σκέψη σκέφτηκα ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει κάτι καλό φέτος. Επικοινώνησα με τη διοίκηση και αποφασίσαμε να συνεργαστούμε».

Και φαίνεται πως σιγά-σιγά βρίσκεις τα πατήματά σου, όπως έδειξες και με τα δύο γκολ χθες στο Μεσολόγγι...

«Ξέρω τον εαυτό μου και ποιες είναι οι δυνατότητές μου. Στα πρώτα ματς δεν ήμουν σε καλή κατάσταση και δικαίως υπήρχε γκρίνια από τον κοσμο. Δεν είχα κάνει προετοιμασία με την ομάδα, ενώ ολόκληρο το καλοκαίρι δεν είχα κάνει καθόλου προπόνηση. Τώρα νιώθω αγωνιστικά πιο έτοιμος και έχω πολλά να προσφέρω. Κάνω υπομονή και θα δώσω τις απαντήσεις μου μέσα στο γήπεδο».

Ένα σχόλιο για τον Αστέρα Τρίπολης που αγωνίστηκες πέρυσι;

«Θα ήθελα να πω πως πέρασα έναν πολύ ωραίο χρόνο στον Αστέρα και κέρδισα πολλά. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα, όπως και στον κόσμο της, καθώς μπορεί να μην είναι πολύς, αλλά βρίσκεται πάντα δίπλα στους παίκτες».



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved