Αναβολή στο ντέρμπι της Ραφήνας

Η Τριγλία ανακοίνωσε πως το ντέρμπι του Κυπέλλου ανάμεσα σ’ αυτήν και τη Θύελλα αναβάλλεται κι αντ’ αυτού θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με τον γειτονικό Ολυμπιακό Λαυρίου.

Χρήστος Γιαννούλης
Αναβολή στο ντέρμπι της Ραφήνας

Η ακαταλληλότητα του γηπέδου ήταν αυτή που έφερε την αναβολή της, προγραμματισμένης για την Κυριακή (13/10), αναμέτρησης της Τριγλίας με τη Θύελλα Ραφήνας για το Κύπελλο ΕΠΟ. Όπως ανακοίνωσε η Τριγλία, στις 16:00 της ίδιας ημέρας θα γίνει φιλικός αγώνας με τον γειτονικό Ολυμπιακό Λαυρίου, του οποίου επίσης αναβλήθηκε ο αγώνας με τη Νέα Ιωνία για τον ίδιο θεσμό.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Ο ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ανακοινώνει ότι ο προγραμματισμένος αγώνας της Κυριακής 13/10/2013 ανάμεσα στις ομάδες ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ για το κύπελλο ΕΠΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ. Θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στης 16:00 με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ».

COMMENTS