Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια (photos)

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια (photos)

Πολλοί είναι οι λόγοι για να ανυπομονεί ο κόσμος της ΑΕΚ, ωστόσο μεσοβδόμαδα έγινε γνωστός ο μεγαλύτερος και αυτός δεν είναι άλλος από την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από… μακέτες και υποσχέσεις, οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν χορτάσει τα τελευταία χρόνια. Αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν η ομάδα να βρεθεί προ διάλυσης και στην 3η κατηγορία του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά, στα δύσκολα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φώναξε «παρών» για να αναλάβει την αναγέννηση του συλλόγου.

Για να υπάρχει όμως μεγάλη ομάδα, χρειάζεται και ένα δικό της γήπεδο. Μεσοβδόμαδα βγήκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες μακέτες από τα σχέδια του «Τίγρη» για την κατασκευή του γηπέδου και η αλήθεια είναι πως εντυπωσίασαν ακόμα και τον πιο περίεργο φίλο της ομάδας, καθώς αν όντως πραγματοποιηθεί το γήπεδο όπως στις μακέτες θα πρόκειται μακράν για το πιο εντυπωσιακό εντός Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Ανδριόπουλου τα βασικά στοιχεία του γηπέδου είναι τα εξής: Μιλάμε για ένα γήπεδο που όταν ολοκληρωθεί η μελέτη θα ξέρουμε τις θέσεις. Θα είναι μεταξύ 32.500 και 34.000 θέσεων. Θα είναι τεσσάρων αστέρων. Ο φωτισμός ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Θα έχει 40 σουίτες, πέντε διαφορετικούς τύπους καθισμάτων. Δεν θα έχει καθόλου εμπορικές χρήσεις. Θα έχει μόνο αθλητικές χρήσεις και θα υπάρξουν περίπου 1.200 θέσεις στάθμευσης και 400-500 υπόγειες. Αυτό είναι το περίγραμμα του έργου που θα υλοποιηθεί».

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα: «Από τον Μάιο που μας πέρασε μέχρι το Δεκέμρβιο γίνονται μελέτες. Είναι ένα έργο που δεν θα αναζητήσει χρηματοδότηση από τις τράπεζες. Αυτό θα γίνει από την οικογένεια της ΑΕΚ και θα συμβάλει και η πολιτεία όπου μπορεί με ανακοινώσεις που έχουν γίνει ή θα γίνουν. Από τον Ιανουάριο του 2014, εφόσον το εγκρίνετε και το επιτρέψετε μέχρι και το Δεκέμβριο του 2015 θα γίνει το έργο αυτό με σκοπό τη λειτουργία του».

Από εδώ και στο εξής, αναμένεται η επίσημη παρουσίαση των σχεδίων που είναι προγραμματισμένη για τις 6 Νοεμβρίου όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημήτρη Μελισσανίδη θα χρειαστούν ασθενοφόρα από τις… λιποθυμίες.

6 PHOTOS
ΑΕΚ: Τα… έσπασαν στα μπουζούκια για τον τίτλο!
ΑΕΚ: Τα… έσπασαν στα μπουζούκια για τον τίτλο!
Παναθηναϊκός: Τα χρέη κρίνουν το deal!
Παναθηναϊκός: Τα χρέη κρίνουν το deal!
Ολυμπιακός: Δυσαρέσκεια για Μιραλάς!
Ολυμπιακός: Δυσαρέσκεια για Μιραλάς!
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/4)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/4)

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια (photos)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης