Ιταλία: Κορυφή για Ρόμα, γκέλαρε η Νάπολι (videos)

Ιταλία: Κορυφή για Ρόμα, γκέλαρε η Νάπολι (videos)

Ανακατατάξεις στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος με τη Ρόμα να επικρατεί 2-0 της Σαμπντόρια και τη Νάπολι να μένει στο 1-1 με τη Σασουόλο- Ανατροπή για Γιουβέντους, 2-1 την Κιέβο.

Εντυπωσιακές ήταν οι αναμετρήσεις για το ιταλικό πρωτάθλημα, όπου μετά το τέλος της αγωνιστικής, η Ρόμα είναι η μοναδική ομάδα με το απόλυτο στα πρώτα πέντε παιχνίδια. Αυτό γιατί επικράτησε 2-0 της Σαμπντόρια εκτός έδρας. Ο Μπενάτια στο 65’ με εκπληκτικό τέρμα, άνοιξε το σκορ για τους «τζιαλορόσι» με τον Ζερβίνιο στο 89’ να κάνει το τελικό 2-0.

Την ίδια ώρα, η Νάπολι έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τη Σασουόλο στο «Σαν Πάολο». Ο Τζεμαϊλί στο 15΄άνοιξε το σκορ για τους «παρτενοπέι», με τον Ζάζα πέντε λεπτά αργότερα να ισοφαρίζει και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στην πρώτη γκέλα της Νάπολι φέτος.

Στους δύο βαθμούς από την πρώτη θέση διατηρήθηκε η Γιουβέντους που επικράτησε δύσκολα 2-1 της Κιέβο εκτός έδρας. Ο Τιρό στο 28΄ανοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Κουαλιαρέλα στο 47΄να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια. Τη νίκη στους «μπιανκονέρι» έδωσε ο Μπερναρντίνι στο 65’ με αυτογκόλ.

Από το… πουθενά κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας η Μίλαν στην έδρα της Μπολόνια με το τελικό 3-3 να αδικεί τους γηπεδούχους. Στο 12’ ο Πόλι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μιλάνου, ωστόσο τα δύο γκολ του Λασάλτ (33’, 52’) και αυτό του Κριστάλδο (62’) έκαναν το 3-1 για τους γηπεδούχους. Στο 89’ ο Ρομπίνιο μείωσε σε 3-2, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Αμπάτε.

Τη νίκη με 3-1 πήρε η Λάτσιο απέναντι στην Κατάνια που παραμένει στις θέσεις του υποβιβασμού. Ο Έντερσον στο 4’ άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσουν άμεσα οι Σικελοί, καθώς ο Μπαριέντος έκανε το 1-1 στο 6’. Ο Λούλιτς στο 39’ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Ρωμαίους για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Ερνάνες.

Εντυπωσιακό παιχνίδι στο «Ένιο Ταρντίνι» όπου η Πάρμα πήρε την πρώτη της φετινή νίκη επικρατώντας 4-3 της Αταλάντα. Οι γηπεδούχοι με τέρμα του Μεσμπά στο 19’ άνοιξαν το σκορ για να έρθει η ισοφάριση από τον Μποναβεντούρα στο 20’. Στο 28’ ο Παρόλο έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους, με τον Ρόσι στο 35΄ και τον Παρόλο ξανά στο 40’ να ανεβάζουν το δείκτη του σκορ στο 4-1. Στο 44’ ο Ντένις μείωσε για τους φιλοξενούμενους σε 4-2, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Λιβάγια στο 79’.

Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν Τορίνο και Βερόνα. Οι γηπεδούχοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σέρτσι στο 37’ άνοιξαν το σκορ, για να έρθει η ισοφάριση από τον Χουανίτο στο 44’. Ο Σέρτσι ξανά στο 53’ έκανε το 2-1, με τον Ζοργκίνιο στο 67΄ με πέναλτι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Τέλος, η Λιβόρνο παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Κάλιαρι. Ο Λούτσι στο 23΄άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Ιμπάρμπο στο 52’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

{dailymotion}x1561l8{/dailymotion}
{dailymotion}x1561x6{/dailymotion}
{dailymotion}x1561tw{/dailymotion}

Ιταλία: Κορυφή για Ρόμα, γκέλαρε η Νάπολι (videos)



Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved