Ντόρτμουντ: Ξεσπάθωσε ο Λεβαντόφσκι

Ντόρτμουντ: Ξεσπάθωσε ο Λεβαντόφσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παραχωρώντας συνέντευξη στα Μέσα της πατρίδας του, έκανε επίθεση στη διοίκηση της Ντόρτμουντ.

Να μεταγραφεί στην Μπάγερν Μονάχου παρά την επιθυμία του, απαγόρευσε η Ντόρτμουντ στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τον Πολωνό διεθνή να είναι αναγκασμένος να μείνει στους «κιτρινόμαυρους» για ακόμα μία σεζόν. Ο ίδιος όμως, φαίνεται να έχει επηρεαστεί από το γεγονός αυτό, κάτι που φάνηκε από την τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του, όπου έκανε επίθεση στη διοίκηση των φιναλίστ του προηγούμενου Champions League.

«Εάν κάποιος λέει κάτι, θα πρέπει να κρατήσει τον λόγο του. Δεν λέω ότι είναι μόνο για μεταγραφή, αλλά και για άλλα πράγματα που έχουμε συζητήσει με τη διοίκηση και δεν έχουν υλοποιηθεί», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Νιώθω λίγο εξαπατημένος. Είναι λίγο παράξενο και όχι γερμανικό. Εμείς συμπεριφερόμαστε κανονικά, η διοίκηση όχι. Πάντα δίνω τα πάντα. Το ότι με κρατούν δεν είναι δίκαιο», είπε αναφορικά με το γεγονός ότι η Ντόρτμουντ δεν κάλυψε τους όρους που είχαν συμφωνηθεί για το συμβόλαιό του.

Για το παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν Μονάχου, είπε: «Το σούπερ καπ κόντρα στην Μπάγερν ήταν μόνο η αρχή της σεζόν. Δεν γνωρίζω εάν η κατάσταση θα αφήσει κατάλοιπα. Βρίσκεται στο υποσυνείδητό μου και θα έρθει η στιγμή που θα βρίσκομαι σε κακή διάθεση πριν από παιχνίδι».



LIVE Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός στο ΟΑΚΑ
LIVE Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός στο ΟΑΚΑ
Greek Basketball League: «Περίπατος» για το Μαρούσι και τέλος το αρνητικό σερί
Greek Basketball League: «Περίπατος» για το Μαρούσι και τέλος το αρνητικό σερί
Παναθηναϊκός: Η Γκρέμιο ανακοίνωσε την απόκτηση του Τετέ
Παναθηναϊκός: Η Γκρέμιο ανακοίνωσε την απόκτηση του Τετέ
Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός: Με Τετέι η ενδεκάδα για το πρώτο ματς του 2026
Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός: Με Τετέι η ενδεκάδα για το πρώτο ματς του 2026
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved