Στην κορυφή η Τζούνιορ
Η Τζούνιορ νίκησε με 2-1 την Οριέντε και εδραιώθηκε στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου του Κόπα Λιμπερταδόρες.
Η ομάδα της Βολιβίας αν και… «πάγωσε» το «Ρομπέρτο Μελέντεζ» με το γκολ του Κάμπος στο 48’, δεν κατάφερε να κρατήσει το θετικό αποτέλεσμα και να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο. Σε αυτό… συνέβαλε και η αποβολή του Αγκίρε στο 57’ που έκανε πιο δύσκολο το έργο της.
Για τους Κολομβιανούς, ο Μπάκα αποδείχθηκε «χρυσή αλλαγή», αφού πέρασε στο ματς στο 45’ και με δύο δικά του γκολ «λύτρωσε» την Ατλέτικο Τζούνιορ. Στο 64’ κατάφερε να ισοφαρίσει και με πέναλτι στο 72’ να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη.
Ατλέτικο Τζούνιορ: Ροντρίγκεζ, Φόσετ, Μασίας, Γκαρσία, Αλμέιδα, Ερνάντεζ, Βιαφάρα, Κάρντενας, Γκόμεζ (45' Ρομέρο), Κορτές (83' Βαλέντσια), Πάεζ (45' Μπάκα)
Οριέντε Πετρολέρο: Σουάρεζ (83' Ετουλαΐν), Σκιαπαρέλι, Χόγιος, Γκουτιέρεζ, Κααμάνιο, Βάκα, Αγκίρε, Κάμπος, Μελεάν, Σασίντο (29' Χιμένεθ), Άρσε (42' Μιράντα)