«Πρόδωσε» τη μητέρα του για την Τσέλσι!
Η 10η Μαρτίου ήταν η ημέρα της μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο (στην Ελλάδα είναι στις 12 Μαΐου), αλλά υπήρχαν επίσης και ποδοσφαιρικοί αγώνες.
Έτσι, ένας οπαδός της Τσέλσι έστειλε γράμμα στη μητέρα του, με το οποίο της ζήτησε συγγνώμη που δεν θα μπορέσει να τη συναντήσει ανήμερα της γιορτής της, καθώς προτίμησε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των «μπλε» με την Μάντεστερ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Αγγλίας στο Ολντ Τράφορντ!Μάλιστα, της είπε ότι για όλα φταίει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας που προγραμμάτισε παιχνίδια τη συγκεκριμένη ημέρα!
«Συγγνώμη, δεν μπορώ να έρθω στη γιορτή σου την ημέρα της μητέρας, αλλά φταίει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας που προγραμμάτισε στις 16:30 (18:30 ώρα Ελλάδας) το απόγευμα αγώνα στο Μάντσεστερ. Παρακαλώ, άφησε τα παράπονά σου εδώ (και παραθέτει τη διεύθυνση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας)! Με πολύ αγάπη, Τιμ», ήταν το γράμμα του φίλου της Τσέλσι στη μητέρα του.
Δείτε τη φωτογραφία παραπάνω…