Φιλική νίκη της Εθνικής Νέων
Φιλικό τεστ με τα Σκόπια στην Καστοριά έδωσε την Τρίτη η Εθνική Νέων, όπου νίκησε 2-1.
Η εμφάνιση των παικτών του Λεωνίδα Βόκολου ήταν πολύ καλή και χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για να σημειωθούν περισσότερα γκολ. Για την Ελλάδα σκόραραν οι Βέλλιος (52΄) και Καρέλης (54΄). Η φιλοξενούμενη ομάδα μείωσε με αυτογκόλ του Καθάριου στο 64΄.
Ο Κώστας Φορτούνης δέχτηκε μια κλωτσιά και αποχώρησε, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.
«Έμεινα ικανοποιημένος από όλα τα παιδιά για την αγωνιστική τους πειθαρχία. Για 60 λεπτά ήμασταν κυρίαρχοι στο γήπεδο και χάσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης και είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαστε έτοιμοι στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος», ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Λεωνίδα Βόκολου.
ΕΛΛΑΔΑ: Καλδέλης, Λαγός (49΄ Βλάχος), Βαλεριάνος (71΄ Σταφυλίδης), Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Σταμογιάννος, Κατίδης (60΄ Καϊμακαμούδης), Κοτσαρίδης (60΄ Φουρλάνος), Βέλλιος (71΄ Διαμαντάκος), Φορτούνης (44΄ Καθάριος), Καρέλης (71΄ Σκόνδρας).