Μπάγερν και Ίντερ για Τόρες
Για την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες από την Λίβερπουλ κινούνται σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα οι Μπάγερν και Ίντερ.
Ο Τόρες, το περασμένο καλοκαίρι ήταν ένα από τα «καυτά» ονόματα του μεταγραφικού παζαριού ωστόσο επέλεξε να παραμείνει στην Λίβερπουλ και το «Άνφιλντ» όμως οι φήμες περί αποχώρησης του «Ελ Νίνιο» άρχισαν να κάνουν ξανά την εμφάνιση τους.
Ο 26χρονος στράικερ δεν διάγει και την καλύτερη του αγωνιστική περίοδο, αφού σε 19 εμφανίσεις με τους «ρεντς» έχει πετύχει μόλις 5 τέρματα και έχει δώσει 3 ασιστ, με το συμβόλαιο του να εκπνέει το 2013 ενώ η τιμή του υπολογίζεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ.
Η Μπάγερν και η Ίντερ είναι οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αν και θεωρείται δύσκολο ο νέος τεχνικός της Λίβερπουλ, Κένι Νταλγκλίς να αφήσει τον Φερνάντο Τόρες να αποχωρήσει όμως τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «ρεντς» ίσως παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της υπόθεσης.
Δημήτρης Δρίζος