Ενός Κάκου… μύρια (σχόλια) έπονται!

Ενός Κάκου… μύρια (σχόλια) έπονται!

Ο «Ελληνας Κολίνα» δεν συνηθίζει να περνάει αδιάφορος. Για την… σφυρίχτρα του έχουν γραφτεί χιλιάδες λέξεις, έχουν συνταχθεί κοινές ανακοινώσεις(!) έχουν ανέβει βίντεο στο YouTube! Επόμενη στάση: Την Κυριακή(18/3) στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ.

Ο Κερκυραίος ρέφερι που έχει αναγκάσει τον Ηρακλή και την ΑΕΚ να βγάλουν την πρώτη στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου κοινή ανακοίνωση(!) κατά των διαιτητών κι όμως έχει βραβευτεί ουκ ολίγες φορές από τον ΠΣΑΠ ως ο καλύτερος διαιτητής της χρονιάς, πήρε «φύλλο πορείας» για το ντέρμπι.

Λένε πως ο καλός διαιτητής είναι αυτός που περνάει απαρατήρητος και το όνομά του εμφανίζεται μετά το τέλος της «παράστασης», ως μια τυπική αναφορά στο φύλλο αγώνα για αρχειακούς λόγους.

Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, ο διεθνής ρέφερι δεν είναι από αυτούς που συνηθίζουν περνούν αδιάφοροι. Θετικά ή αρνητικά…

Το Onsports γυρίζει το ρολόι του χρόνου πίσω και θυμάται τις πιο «ζουμερές» δηλώσεις που του αφιέρωσαν, προπονητές, παίκτες, παράγοντες και τον έκαναν αυτό που είναι: τον απόλυτο σταρ της ελληνικής διαιτησίας.


16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 - ΑΚΗΣ ΖΗΚΟΣ

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι διαιτητές παίζουν σαν χεσμένοι στο Καραϊσκάκη. Χάσαμε δίκαια. Όμως, ιδιαίτερα στο Καραϊσκάκη, οι διαιτητές παίζουν με όλες τις ομάδες φοβισμένοι».

Νέα ήθη στην κριτική των διαιτητών εισάγει ο Ακης Ζήκος, έπειτα από το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη.

 

30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 – ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ

«Αυτό που παίζεται δεν είναι ποδόσφαιρο αλλά ριάλιτι, όπου όσοι δέχονται τα περισσότερα τηλεφωνήματα θα πάρουν τα έπαθλα. Εμείς δεν έχουμε πολλούς να τηλεφωνούν. Γι’ αυτό είμαστε προτεινόμενοι από μόνοι μας. Δεν παίζεται ποδόσφαιρο αλλά στρατέγκο. Βάζουμε έναν παίκτη εδώ ή εκεί, ή μία βόμβα διαιτητική για να μην περάσει ο αντίπαλος»

Ο πρόεδρος των «κιτρίνων» βγάζει… προτεινόμενο τον Κερκυραίο ρέφερι μετά την ήττα(1-0) των «κιτρίνων» από τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

 

13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008- ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ

«Ημαρτον! Θα είναι αδικία για όλους τους διαιτητές που έχουν παραπεμφθεί ή κοπεί από τους πίνακες ο κύριος Κάκος να συνεχίζει να σφυρίζει»

Η ΠΑΕ Ξάνθη δεν ρίχνει τα παράπονα της στον… Θερμαϊκό και βγάζει ανακοίνωση εναντίον του διαιτητή μετά από νίκη(1-0) επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.


26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008 – ΠΑΤΡΙΚ ΟΓΚΟΥΝΣΟΤΟ

«Ο ντιαιτητής ήταν απαράντεκτος. Δεν σφύριξε μπενάλντι. Πώς γένιν αυτό;».

Το αξιομνημόνευτο ξέσπασμα του Πάτρικ Ογκουνσότο μπροστά στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, έγινε… best seller στο youtube!


26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008 – ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Κάποιοι παίζουν ένα χρόνο στην Α΄Εθνική και νομίζουν ότι γίνονται ειδικοί. Ότι είναι ο Παλοτάι ή ο Κολίνα και δεν δέχονται μύγα στο σπαθί τους. Τελικά μου φαίνεται είχε δίκιο ο Ζήκος»

Ο Νίκος Καραγεωργίου παίρνει την… σκυτάλη από τον Πάτρικ Ογκουνσότο και… βγάζει στην σέντρα τον διαιτητή στη συνέντευξη Τύπου, συμφωνώντας με τις δύσοσμες δηλώσεις του Ακη Ζήκου (σ.σ. «οι διαιτητές παίζουν σαν χεσμένοι στο Καραϊσκάκη»).

 

17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008 – ΠΑΟΥΛΟ ΚΑΜΠΟΣ

«Δεν καταλαβαίνω γιατί οι διαιτητές μιλούν τόσο πολύ και διαμαρτύρονται για τα πανό ή ακόμη για ποιον λόγο κάποιοι παρατούν τα παιχνίδια και φεύγουν. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό και όχι σχολικό πρωτάθλημα ή ποδόσφαιρο δρόμου».

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης καυτηριάζει την επιμονή του διαιτητή να μην ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εάν δεν «κατέβαιναν» τα πανό τα οποία καταφέρονταν εναντίον των Βασίλη Γκαγκάτση και Γιώργου Ψυχομάνη και να σφυρίξει την σέντρα με 50 λεπτά(!) καθυστέρηση.


10 ΜΑΙΟΥ 2009- ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ

«Νομίζει ότι είναι ο Κολίνα, αλλά ο Κολίνα είναι μόνο ένας! Ηρθε εδώ για να μας κλέψει. Μας κορόιδεψε. Το έχω ξαναπεί. Είναι ο χειρότερος διαιτητής στην Ελλάδα».

Ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στην Τούμπα «στολίζει» κανονικά τον Κερκυραίο ρέφερι. Μάλιστα κάποια στιγμή επιστράτευσε την μητρική του γλώσσα, με χαρακτηρισμούς που θα έκαναν ακόμη και τα κουμπιά ενός απλού πληκτρολογίου να… κοκκινίσουν!

 

30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011- ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

«Συναίνεσα να τελειώσει ο αγώνας γιατί ο κ. Κάκος ήθελε να τον διακόψει εις βάρος της ΑΕΚ. Το λέω ανοιχτά και ας με διαψεύσει όποιος θέλει»

Ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου αποκαλύπτει το λόγο της πρόωρης λήξης του επεισοδιακού τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

 



Καλεσμένος στον τελικό του Conference League o Γιαννάκης του ΠΑΟΚ!
Καλεσμένος στον τελικό του Conference League o Γιαννάκης του ΠΑΟΚ!
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της Κυριακής (19/05) - «Φωτιά» στη Θεσσαλονίκη
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της Κυριακής (19/05) - «Φωτιά» στη Θεσσαλονίκη
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πήγε οικογενειακώς στην Disney World – Πήρε μαζί του και τον Μπρουκ Λόπεζ!
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πήγε οικογενειακώς στην Disney World – Πήρε μαζί του και τον Μπρουκ Λόπεζ!
Ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην Premier League ο Φόντεν
Ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην Premier League ο Φόντεν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved