Καράνκα: «Η Ρεάλ θα αγωνιστεί με 4-3-3 κόντρα στην Μπαρτσελόνα»

Καράνκα: «Η Ρεάλ θα αγωνιστεί με 4-3-3 κόντρα στην Μπαρτσελόνα»

Αντίστροφα έχουν αρχίσει άπαντες στο «στρατόπεδο» της Ρεάλ Μαδρίτης να μετρούν ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα.

Ο Αΐρτον Καράνκα έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (9/12), λόγω της απουσίας του Ζοσέ Μουρίνιο και ανέλυσε τον τρόπο που θα παρουσιαστεί η «Βασίλισσα» κόντρα στους Πρωταθλητές Ισπανίας.

Ο βοηθός του Πορτογάλου τεχνικού ηγέτη των «μερέγχες» τόνισε πως η Ρεάλ θα παραταχθεί με σύστημα 4-3-3, έχοντας στην κορυφή έναν εκ των Ιγκουαΐν ή Μπενζεμά, παρά το γεγονός πως αμφότεροι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

«Θα παίξουμε 4-3-3 με τους Ντι Μαρία, Ρονάλντο και «Πίπα» (σ.σ. Ιγκουαΐν) ή τον Καρίμ (σ.σ. Μπενζεμά). Και μετά υπάρχουν οι επιλογές των Οζίλ, Κακά, Τσάμπι Αλόνσο, Ντιαρά και Κεντίρα», ήταν τα πρώτα λόγια του Αΐρτον Καράνκα.

Παράλληλα, ο άμεσος συνεργάτης του «Special One», μίλησε και για το γεγονός πως η Ρεάλ Μαδρίτης… βολεύεται και με την ισοπαλία: «Δεν αναζητούμε την ισοπαλία. Θέλουμε πάντα να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που δίνουμε. Η καλύτερη απόδειξη για αυτό είναι το παιχνίδι της Τετάρτης (7/12) με τον Άγιαξ στο Champions League, όταν αγωνιστήκαμε για την νίκη, παρά το γεγονός ότι είχαμε ήδη προκριθεί ως πρώτοι στον όμιλο».

Παράλληλα, ο Αΐρτον Καράνκα, τόνισε: «Η ομάδα είναι καλύτερη καθώς δουλεύουμε για περισσότερο καιρό μαζί. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι έτσι όπως κάναμε όλα τα άλλα. Όλα τα παιχνίδια μας είναι σημαντικά. Αν κερδίσουμε αύριο και στο Καμπ Νου δεν θα σημαίνει τίποτα αν χάσουμε βαθμούς σε άλλα παιχνίδια».

Τέλος, αναφορικά με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι πρωτοπόροι της Πριμέρα Ντιβίζιον, απάντησε: «Ο Αρμπελόα έχει κληθεί στην αποστολή, αλλά θα δούμε αύριο αν θα μπορεί να παίξει. Ο Καρβάλιο είναι ακόμα τραυματίας και θέλει να επιστρέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα. Είναι ένας σημαντικός παίκτης στα αποδυτήρια».



Κώστας Σλούκας: Ο πιο καλός ο μαθητής στην καλύτερη φάση της καριέρας του!
Κώστας Σλούκας: Ο πιο καλός ο μαθητής στην καλύτερη φάση της καριέρας του!
ΑΕΚ: Στη Φλωρεντία με στόχο το διπλό
ΑΕΚ: Στη Φλωρεντία με στόχο το διπλό
Champions League: «Τιτανομαχία» στο Λονδίνο, σκληρή «μάχη» στη Μαδρίτη - Το πρόγραμμα
Champions League: «Τιτανομαχία» στο Λονδίνο, σκληρή «μάχη» στη Μαδρίτη - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ο Γερμανός Σρέντερ «σφυρίζει» το μεγάλο ντέρμπι
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ο Γερμανός Σρέντερ «σφυρίζει» το μεγάλο ντέρμπι
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Μία νύχτα μόνο: Ανεξέλεγκτη η κόντρα Λάλου - Ιορδανίδη και στο Χ μιλούν για ανήθικη τακτική