Ηρεμιστικό στην Τσέλσι

Ηρεμιστικό στην Τσέλσι

Πολύ καλή εμφάνιση από τους «μπλε» και νίκη με 4-1 απέναντι στην Σουόνσι με τον Τόρες να σκοράρει και να αποβάλλεται.

Η ήττα της Τσέλσι με 3-1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε μεγάλο προβληματισμό στους «μπλε», καθώς και ο Τόρες έχασε τα… άχαστα και υπήρχε μεγάλη κριτική για τον Ισπανό επιθετικό.

Εκείνος όμως απάντησε στην πρώτη ευκαιρία, καθώς στη νίκη της Τσέλσι με 4-1 απέναντι στην Σουόνσι, ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 29’. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ραμίρες έκανε το 2-0, ωστόσο στο 39’ ο Τόρες αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Αυτό δεν στέρησε κάτι από τους «μπλε» με τον Ραμίρες να πετυχαίνει το δεύτερό του τέρμα και να κάνει το 3-0 στο 76’. Οι «κύκνοι» μείωσαν με τον Γουίλιαμς στο 86’ σε 3-1, ωστόσο ο Ντρογκμπά στο 94’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Μποσίνγκουα, Τέρι, Ραμίρες, Μίκελ, Μεϊρέλες (83’ ΜακΈχραν), Τόρες, Μάτα (59’ Μαλουντά), Ανελκά (79’ Ντρογκμπά)
ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Μονκ, Ράνγκελ, Μπρίτον (46΄Ράουτλετζ), Σινκλέρ, Ντάιερ (71΄Ντόμπι), Άλεν, Γκόουερ, Λίτα (59’ Γκράχαμ)



Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Πάλμερ – Μπράουν
Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Πάλμερ – Μπράουν
Άρης – ΑΕΚ: Ο Μάνταλος μπήκε στο Top-50 όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα
Άρης – ΑΕΚ: Ο Μάνταλος μπήκε στο Top-50 όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα
«Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Κραλ»
«Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Κραλ»
Stoiximan GBL: MVP της αγωνιστικής ο Πίτερς
Stoiximan GBL: MVP της αγωνιστικής ο Πίτερς
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved