Ακυρώθηκε το φιλικό
Ο φιλικός αγώνας Αίγυπτος- ΗΠΑ ακυρώθηκε λόγω των πολιτικών ταραχών που γίνονται στην Αφρικανική χώρα.
Όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία των Ηνωμένων Πολιτειών το φιλικό παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 9 Φεβρουαρίου στο Κάιρο, ακυρώθηκε αφού το κλίμα είναι εμπόλεμο μετά την εξέγερση των πολιτών κατά της κυβέρνησης Μουμπάρακ.
«Ήμασταν ενθουσιασμένοι για το γεγονός πως θα αγωνιζόμασταν απέναντι στην Αίγυπτο αλλά συμφωνήσαμε όλοι πως το καλύτερο θα ήταν να μην γίνει το παιχνίδι. Εκτιμούμε τις προσπάθειες της Αιγυπτιακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών που προσπάθησαν να λυθεί η κατάσταση», δήλωσε ο πρόεδρος της Αμερικάνικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
Ήδη οι Αμερικάνοι αναζητούν κάποια άλλη ομάδα για διεξαγωγή φιλικού αγώνα στις 9 Φεβρουαρίου ενώ έχει ήδη «κλειστεί» ήδη ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Αργεντινή στις 26 Μαρτίου.