Νεϊμάρ: Συγκλονιστικά μηνύματα με τους συμπαίκτες του - Του ζήτησαν συγγνώμη Μαρκίνιος και Ροντρίγκο
EPA/Neil Hall

Νεϊμάρ: Συγκλονιστικά μηνύματα με τους συμπαίκτες του - Του ζήτησαν συγγνώμη Μαρκίνιος και Ροντρίγκο

Ο Νεϊμάρ δημοσιοποίησε τα συγκλονιστικά μηνύματα που αντάλλαξε με τους Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος και Ροντρίγκο μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας.

Η Βραζιλία υπέστη σκληρό αποκλεισμό από την Κροατία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και ο Νεϊμάρ έχασε την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της κατάκτησης του Μουντιάλ.

Μάλιστα, ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά το μήνυμά του στο Instagram, δημοσιοποίησε και τις συνομιλίες που είχε τις τελευταίες μέρες με κάποιους συμπαίκτες του και συγκεκριμένα με τους Μαρκίνιος, Ροντρίγκο (έχασαν πέναλτι) και Τιάγκο Σίλβα.

Τα μηνύματα με τον Μαρκίνιος

Νεϊμάρ: «Πώς είσαι; Πέρασα να σου πω ότι είμαι οπαδός σου. Ένα πέναλτι δεν θα αλλάξει το τι πιστεύω για σένα. Είμαι μαζί σου για πάντα και το ξέρεις. Σε αγαπώ».
Μαρκίνιος: «Τι γίνεται, αδερφέ; Βελτιώνομαι σιγά σιγά, μόνο ο χρόνος θα το κάνει να περάσει όλο αυτό. Εσύ; Πώς είσαι; Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου και που με σκέφτηκες αδερφέ, είσαι κι εσύ εκπληκτικός και ήθελα να όλα να πάνε καλά. Είναι πολύ δύσκολο να σκέφτομαι ότι το πέναλτι ήταν εμπόδιο στα όνειρά σου. Πρέπει να συνεχίσουμε, να είμαστε δυνατοί, να αφήσουμε το χρόνο να περάσει και να δούμε τι έχει φυλάξει το ποδόσφαιρο για εμάς στη συνέχεια».
Νεϊμάρ: «Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να σκεφτόμαστε, να αφήσουμε το χρόνο να περάσει. Εγώ γνωρίζω περισσότερο από όλους πως όλα περνούν, καλές ή κακές στιγμές. Μείνε δυνατός, απόλαυσε τη συντροφιά της οικογένειάς σου και ποτέ μην ξεχνάς ότι εκτός από το ότι είμαι συμπαίκτης σου, είμαι και φίλος σου και θέλω το καλό σου. Σε αγαπώ και θα συνεχίσουμε μαζί»
Μαρκίνιος: «Αυτό είναι αλήθεια αδερφέ, μόνο εμείς ξέρουμε τι περάσαμε για να φτάσουμε εδώ, τι περάσαμε αυτές τις μέρες εκεί, για αυτό πονάει τόσο πολύ. Το βάρος είναι μεγάλο, αλλά ο τύπος στον παράδεισο γνωρίζει τι κάνει. Αν μου το έδωσε αυτό είναι επειδή μπορώ να το στηρίξω και να συνεχίσω. Είσαι φανταστικός, αλήθεια. Είμαι οπαδός σου, σε ευχαριστώ, να είσαι κι εσύ καλά. Θα χρειαστούμε ο ένας τον άλλον στις επόμενες μάχες, σε αγαπώ πολύ»

Τα μηνύματα με τον Ροντρίγκο

Νεϊμάρ: «Αδερφούλη μου, είμαι εδώ για να σου πω ότι είσαι φανταστικός. Είναι τιμή μου που αποτελώ μέρος στην καριέρα σου, που σε άκουσα να λες ότι είμαι είδωλό σου και που σε βλέπω να γίνεσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Βραζιλίας. Ο μόνος που χάνει πέναλτι είναι αυτός που τα εκτελεί. Εγώ ήδη έχω χάσει πάρα πολλά στην καριέρα μου και έμαθα από το καθένα από αυτά. Αλλά ποτέ δεν τα παράτησα, πάντα προσπαθούσα να είμαι καλύτερος με κάθε τρόπο. Μου αρέσεις για αυτό που είσαι, όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως καλό παιδί, με την καρδιά που έχεις. Μείνε δυνατός, αυτές οι κριτικές θα σε κάνουν ισχυρότερο και να θυμάσαι πάντα αυτό που σου είπα! Θα καταλήξεις να πάρεις ένα τρόπαιο με τη Βραζιλία! Σου εύχομαι επιτυχίες, να αποκοπείς από τον κόσμο αυτές τις μέρες, να ξεκουραστείς και να επιστρέψεις πανίσχυρος. Είμαι εδώ για ό,τι χρειαστείς. Είμαστε μαζί σε αυτό».
Ροντρίγκο: «Σε ευχαριστώ, είδωλό μου, από τα βάθη της καρδιάς μου. Λυπάμαι για όλα και που καθυστέρησα το όνειρό σου. Ελπίζω να μπορείς να συνεχίσεις μαζί μας, ώστε να μπορέσουμε να νικήσουμε μαζί. Αν αυτό είναι το καλύτερο για σένα, φυσικά. Μένουμε μαζί και σε ευχαριστώ για όλη την αγάπη».
Νεϊμάρ: «Μην απολογείσαι γαμώτο! Είσαι τρελός; Ο μόνος που χάνει πέναλτι είναι αυτός που τα εκτελεί. Είσαι τέρας. Θα σου διδάξω αργότερα πώς να τα εκτελείς. Μένουμε μαζί. Να προσέχεις».
Ροντρίγκο: «Θα το χρειαστώ».

Τα μηνύματα με τον Τιάγκο Σίλβα

Νεϊμάρ: «Θα πρέπει να συνεχίσουμε, αδερφέ, δυστυχώς έτσι είναι. Ήθελα πολύ να σου δώσω αυτό το τρόπαιο. Εσύ, εγώ κι ο Ντάνι το αξίζαμε πολύ. Αλλά ο Θεός έχει το σκοπό του και ξέρει τα πάντα».
Τιάγκο Σίλβα: «Αδερφέ μου, είναι δυσκολότερο από όσο νόμιζα αρχικά. Δεν μπορώ να κρατηθώ, δεν το πιστεύω πως χάσαμε. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Κάθε στιγμή που το θυμάμαι, βάζω τα κλάματα. Γαμώτο! Αλλά θα είμαι καλά...».
Νεϊμάρ: «Κάθε φορά που κοιτάζω στην τηλεόραση εκνευρίζομαι. Πόσο στενάχωρη στιγμή γαμώτο».



Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved