Μουντιάλ 2022 - Βέλγιο-Μαρόκο 0-2: Μάγκες Μαροκινοί, έβαλαν φωτιά στον όμιλο! (vids)

Μουντιάλ 2022 - Βέλγιο-Μαρόκο 0-2: Μάγκες Μαροκινοί, έβαλαν φωτιά στον όμιλο! (vids)

Μουντιάλ 2022: Το Μαρόκο πιο αποφασισμένο και παθιασμένο νίκησε 2-0 το Βέλγιο και πέρασε στην κορυφή του ομίλου!

Το Μαρόκο δεν είχε να φοβηθεί τίποτα από το Βέλγιο, που έδειξε και με τον Καναδά ότι δεν είναι καλά.

Με πάθος και αποφαστιστικότητα, η παρέα του Ζίγες λύγισε δίκαια με 2-0 το αναιμικό και πάλι Βέλγιο και μάλιστα πέρασε στην κορυφή του ομίλου!

Το Βέλγιο απείλησε πρώτο στο ματς. Στο 5’ ο Μπατσουαγί βρέθηκε απέναντι στον Μουνίρ, έκανε το σουτ, αλλά ο γκολκίπερ του Μαρόκου έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 16’ ο Ντε Μπρόινε έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Το Μαρόκο είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 35’. Ο Χακίμι μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ακυρώθηκε γκολ

Στο 45’+1’ το Μαρόκο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ζίγες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως, ο Σάις, που μπορεί να μην βρήκε τη μπάλα, ήταν σε θέση οφσάιντ, επηρέαζε το οπτικό πεδίο του Κουρτουά και για τον λόγο αυτό, ο διαιτητής δεν μέτρησε το τέρμα, αφού εξέτασε τη φάση στο VAR.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν καλός. Στο 50’ σουτ του Ζιγιές ο Κουρτουά μπλόκαρε, ενώ στο 52’ ο Εντέν Αζάρ έκανε το δεξί σουτ κι απέκρουσε ο Μουνίρ.

Στο 57’ δεξί πλασέ του Μπουφάλ έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι και στο 65’ ο Μέρτενς που μπήκε λίγα λεπτά νωρίτερα, έκανε ωραία ενέργεια και δεξί σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, αλλά απομάκρυνε ο Μουνίρ.

Γκολ το Μαρόκο!

Στο 73’ σημειώθηκε γκολ για το Μαρόκο σε φάση καρμπόν με αυτό που ακυρώθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Φάουλ από αριστερά, σαν κοντινό κόρνερ, με το δεξί του Σαμπίρι, ο Σαϊς πάλι στην πορεία της μπάλας, δεν τη βρήκε, αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν οφσάιντ. Ο Κουρτουά αιφνιδιάστηκε κι έγινε το 0-1!

Το Βέλγιο επιχείρησε φυσικά να ισοφαρίσει, ο Μαρτίνεθ έριξε στη μάχη και τον Λουκάκου και στο 82’ ο Βερτόνχεν άγγιξε το γκολ, αλλά η κεφαλιά από το κόρνερ του Μέρτενς έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Γκολ και 0-2 στο 92'!

Το Βέλγιο πίεζε και στην αντεπίθεση στο 92' έγινε το 0-2! Ο Αμπουχάλ έδωσε στον Ζίγες, αυτός από δεξιά γύρισε στο ύψος του πέναλτι και ο Αμπουχάλ με πλασέ στην κίνηση εκτέλεσε για το 0-2!

Βέλγιο (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Μενιέ (81’ Λουκάκου), Βίτσελ. Ε. Αζάρ (60’ Μέρτενς), Τ. Αζάρ (74’ Τροσάρ), Ονάνα (60’ Τίλεμανς), Καστάνιε, Ντε Μπρόινε, Μπατσουαγί (74’ Κετελάρε).

Μαρόκο (Βαλίντ Ρεγκραγκί): Μουνίρ, Χακίμι (67’ Σαμπίρι), Μαζράουι, Αγκουέρ, Σάις, Άμραμπατ, Ουνάχι (78’ Ελ Γιαμίκ), Αμαλάχ (67’ Ατιάχ-Αλάχ), Ζίγες, Μπουφάλ (72' Αμπουκλάλ), Ελ Νεσίρι (72’ Αμντάλα).



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved