Μουντιάλ 2014:  Χαλάρωμα (αρχικά) στη Φλόριδα για την Ιαπωνία (photos)

Μουντιάλ 2014: Χαλάρωμα (αρχικά) στη Φλόριδα για την Ιαπωνία (photos)

Στη Φλόριδα πραγματοποιεί εδώ και λίγες ημέρες  η Ιαπωνία το βασικό μέρος της προετοιμασίας της  για τα τελικά του Μουντιάλ 2014.

Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζακερόνι θα  δώσει επί αμερικανικού εδάφους δύο φιλικά ματς. Αμφότερα θα γίνουν στην Τάμπα της Φλόριδα. Στις 2 Ιουνίου με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα και τέσσερις ημέρες αργότερα  κόντρα στη Ζάμπια πριν μία ημέρα αργότερα μεταβεί στη Βραζιλία για τα τελικά όπου στο πλαίσιο του 3ου ομίλου θα αντιμετωπίσει και την Ελλάδα αν και ο πρώτος της αντίπαλος σύμφωνα με το πρόγραμμα είναι η Ακτή Ελεφαντοστού (στις 14 Ιουνίου).


Η πρώτη ημέρα της προπόνησης των «μπλε σαμουράι» στις ΗΠΑ έγινε κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και το πρόγραμμα της ήταν περισσότερο ασκήσεις γυμναστικής και χαλάρωμα.


Η συνέχεια βέβαια αναμένεται να είναι πολύ πιό ...απαιτητική για τους Ιάπωνες διεθνείς που υπό τις οδηγίες των Ιταλού τεχνικού και των συνεργατών του ελπίζουν σε μία επιτυχημένη πορεία στα γήπεδα της χώρας της σάμπα.



Μιλγουόκι Μπακς: Οι αγώνες που θα χάσει ο «Greek Freak»
Μιλγουόκι Μπακς: Οι αγώνες που θα χάσει ο «Greek Freak»
EuroLeague: Συνάντηση Μποντιρόγκα - Βρούτση για το Final-4
EuroLeague: Συνάντηση Μποντιρόγκα - Βρούτση για το Final-4
Παναθηναϊκός - Ντουμπάι: Αυτοί «σφυρίζουν» στο Telekom Center
Παναθηναϊκός - Ντουμπάι: Αυτοί «σφυρίζουν» στο Telekom Center
Μανδάς: «Κανείς δε μπορεί να απορρίψει πρόταση που δεν του έχει γίνει»
Μανδάς: «Κανείς δε μπορεί να απορρίψει πρόταση που δεν του έχει γίνει»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Tο Σοι σου: Τα πρώτα backstage πλάνα με τον Ζησάκη και μία ακόμη μεγάλη επιστροφή