Γερμανία: Stand by ο Τερ Στέγκεν

Το πρόβλημα τραυματισμού του Μάνουελ Νόιερ, αναγκάζει τους ανθρώπους της Γερμανίας να έχουν stand by τον Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν.

Γερμανία: Stand by ο Τερ Στέγκεν

Συνεχίζονται τα αγωνιστικά προβλήματα στη Γερμανία στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της. Ο Μίροσλαβ Κλόζε, συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης για να βρεθεί στο επίπεδο των συμπαικτών του, ενώ ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ ανεβάζει ρυθμούς: «Έχει το πρόγραμμά του και πρέπει να δούμε πώς θα ανταποκριθεί σε αυτό» δήλωσε ο Φλικ σε συνέντευξη Τύπου στη βόρεια Ιταλία.

Κατά τα άλλα, το μεγαλύτερο πρόβλημα, αφορά την παρουσία του Μάνουελ Νόιερ ο οποίος χαρακτηρίζεται αμφίβολος για τα τελικά της διοργάνωσης. Αποτέλεσμα αυτού, είναι να βρίσκεται σε θέση… stand by ο νέος γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα, Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν.

«Ο Μάνουελ έκανε θεραπεία για έξι ώρες χθες» τόνισε ο Φλικ και συμπλήρωσε: «Ο Μαρκ έχει ενημερωθεί. Ο (σ.σ. προπονητής τερματοφυλάκων της εθνικής) Αντρέας Κέπκε τον πήρε τηλέφωνο και του είπε να μην φύγει για διακοπές. Όμως, όλοι περιμένουμε ότι ο Μάνουελ θα είναι απόλυτα έτοιμος και θα παίξει. Δεν θα πρέπει να συζητάμε υπερβολικά αυτό το θέμα. Ο Μάνουελ είναι ο τερματοφύλακας που θέλουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο».