Καρνέζης: «Δεν είναι μόνο ο Φαλκάο η Κολομβία»

Καρνέζης: «Δεν είναι μόνο ο Φαλκάο η Κολομβία»

Ο Ορέστης Καρνέζης μίλησε στα Μέσα της Κολομβίας τονίζοντας πως η Ελλάδα δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τον Φαλκάο.

Ο γκολκίπερ της Γρανάδα, είπε αρχικά για την κλήση του: «Είναι μεγάλη τιμή να είμαι μέρος της Εθνικής. Δούλευα πάντα γι' αυτό και περίμενα πάντα το πότε θα είμαι με τους συμπαίκτες μου στην Βραζιλία. Είναι τιμή και υπερηφάνεια να εκπροσωπώ την Ελλάδα και έχουμε καλές πιθανότητες να προκριθούμε στον δεύτερο γύρο. Γι' αυτό πρέπει να αρχίσουμε καλά στο πρώτο ματς κόντρα στην Κολομβία».

Σε ό,τι αφορά την παραμονή στην πρώτη κατηγορία, είπε: «Ήταν ένας στόχος που έπρεπε να εκπληρώσουμε. Σκεφτόμασταν και το άλλο παιχνίδι για να μείνουμε, αλλά έτσι ήρθαν τα πράγματα και δεν μπορούσαμε να αφήσουμε την ευκαιρία της σωτηρίας. Τελείωσε η σεζόν και τώρα σκέφτομαι την Εθνική. Μετά θα σκεφτώ το επαγγελματικό μου μέλλον. Προς το παρόν, δεν ξέρω τι θα συμβεί με μένα και τον σύλλογο».

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στην Κολομβία: «Η Κολομβία έχει μια πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς επίσης και είναι σημαντικό να νικήσουμε στο πρώτο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι οι ποδοσφαιριστές της Κολομβίας έχουν υψηλό επίπεδο, όμως και εμείς έχουμε μια ομάδα που παίζει έξυπνα. Είναι δύσκολο να μας βάλουν γκολ και μπορούμε να παίξουμε με υπομονή μέχρι να νικήσουμε. Πιστεύουμε σε αυτό και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Τέλος, υποστήριξε πως η Κολομβία δεν είναι μόνο ο Φαλκάο: «Η Κολομβία δεν είναι μόνο Φαλκάο, καθώς όλοι οι Κολομβιανοί επιθετικοί είναι γκολτζήδες στα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, όπως και οι μέσοι τους. Έτσι σεβόμαστε την Κολομβία, με ή χωρίς Φαλκάο, γιατί όποιοι παίξουν, θα θέλουν να μας νικήσουν. Στο Μουντιάλ θα είναι οι καλύτεροι και δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε μόνο σε ένα όνομα. Θα ήταν λάθος αυτό».Μόνος εναντίον όλων ο Ερντογάν; «Όχι» από ΗΠΑ – Γερμανία, χτύπημα Πομπέο και επικριτικά δημοσιεύματα
Μόνος εναντίον όλων ο Ερντογάν; «Όχι» από ΗΠΑ – Γερμανία, χτύπημα Πομπέο και επικριτικά δημοσιεύματα
Παρίσι 2024: Απειλεί με μποϊκοτάζ η Ουκρανία
Παρίσι 2024: Απειλεί με μποϊκοτάζ η Ουκρανία
ΣΕΗ: Προειδοποιητική 48ωρη απεργία με αίτημα την απόσυρση του ΠΔ 85/2022
ΣΕΗ: Προειδοποιητική 48ωρη απεργία με αίτημα την απόσυρση του ΠΔ 85/2022
ΕΟΚ: Οι προπονητές Νεανίδων και Νέων Γυναικών
ΕΟΚ: Οι προπονητές Νεανίδων και Νέων Γυναικών