Μουντιάλ 2014: Εκστρατεία προφυλακτικών για την πρόληψη!

Μουντιάλ 2014: Εκστρατεία προφυλακτικών για την πρόληψη!

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας αναμένεται να διανέμει 104 εκατομμύρια προφυλακτικά ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014!

Τα κορμιά στη Βραζιλία, μπορούν να παρασύρουν κάθε άνδρα. Ωστόσο, το θέμα είναι να γίνουν όλα με ασφάλεια. Για το λόγο αυτό, η κυβέρνηση της χώρας, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα για την ασφάλεια από τον ιό του HIV και για αυτό ξεκίνησε εκστρατεία… προφυλακτικών!

«Εάν υπάρχει γιορτή, μεγάλη η μικρή γιορτή, πρέπει να πάτε σ' αυτήν με προφυλακτικό», είναι το σλόγκαν της καμπάνιας του υπουργείου Υγείας, το οποίο θα αρχίσει να μεταδίδεται από σήμερα.

Τα διαφημιστικά σποτ περιλαμβάνουν εικόνες από το καρναβάλι, το οποίο αρχίζει την Παρασκευή, αλλά επίσης εικόνες από αγώνες ποδοσφαίρου και κυρίως εικόνες γηπέδων των 12 πόλεων που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Μουντιάλ (12 Ιουνίου-13 Ιουλίου).

Από σήμερα ως τις αρχές Μαρτίου, η κυβέρνηση θα διανείμει 104 εκατομμύρια προφυλακτικά. Το 2013 διανεμήθηκαν δωρεάν 610 εκατομμύρια προφυλακτικά στη χώρα αυτή των 200 εκατομμυρίων κατοίκων.

Την καμπάνια για το καρναβάλι θ' ακολουθήσει εκστρατεία για το Μουντιάλ με συνθήματα: «Προστατεύστε το σκοπό» και «Ενωμένοι για την υγεία».

«Θέλουμε να ενισχύσουμε την πρόληψη με τη χρήση προφυλακτικών και με ταχέα τεστ για το AIDS», εξήγησε ο υπουργός Υγείας αναφερόμενος στις δωρεάν εξετάσεις με τα οποίες η διάγνωση γίνεται σε λίγα λεπτά.

Η Βραζιλία, με τους περισσότερους Καθολικούς στον κόσμο, είναι πρωτοπόρος στον αγώνα κατά του AIDS και παρέχει δωρεάν θεραπεία σε όποιον διαγνωστεί με τον ιό HIV.

Σύμφωνα με το διευθυντή του υπουργείου Υγείας, περίπου 340.000 άνθρωποι υποβάλλονται σήμερα σε θεραπεία για τον ιό του AIDS, αλλά πιστεύεται ότι 150.000 Βραζιλιάνοι είναι φορείς του ιού και δεν το γνωρίζουν.

Οι αρχές της Βραζιλίας ελπίζουν να φιλοξενήσουν περίπου 600.000 ξένους τουρίστες κατά την περίοδο του Μουντιάλ, οι οποίοι θα προστεθούν στα 3 εκατομμύρια των Βραζιλιάνων που θα μετακινηθούν εντός της χώρας.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Ώρα ημιτελικών με Φλουμινένσε εναντίον Τσέλσι - Πού θα δείτε τον αγώνα
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Ώρα ημιτελικών με Φλουμινένσε εναντίον Τσέλσι - Πού θα δείτε τον αγώνα
Μεταγραφές: Ο Σάντσο οδεύει στη Γιουβέντους – Στα 25.000.000 ευρώ το deal με τη Γιουνάιτεντ
Μεταγραφές: Ο Σάντσο οδεύει στη Γιουβέντους – Στα 25.000.000 ευρώ το deal με τη Γιουνάιτεντ
Αλέγκρι: «Πρώτος στόχος να ξαναπαίξει η Μίλαν στο Champions League»
Αλέγκρι: «Πρώτος στόχος να ξαναπαίξει η Μίλαν στο Champions League»
Κολύμβηση: Στη Μαλαισία πριν τη Σιγκαπούρη η ελληνική αποστολή
Κολύμβηση: Στη Μαλαισία πριν τη Σιγκαπούρη η ελληνική αποστολή
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved