Ασπρόπυργος: Οι εξηγήσεις για την περίπτωση Μπραντάν και τη FIFA

Ασπρόπυργος: Οι εξηγήσεις για την περίπτωση Μπραντάν και τη FIFA

Με δήλωσή του ο Γιάννης Μελετίου διαβεβαίωσε πως ο Ασπρόπυργος δεν κινδυνεύει από τίποτα.

Αναλυτικές εξηγήσεις για το θέμα που προέκυψε με την παλιά οφειλή του Ασπρόπυργου προς τον Μπαντάν και την απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA έδωσε ο Γιάννης Μελετίου. Σε δήλωσή του, επισήμανε πως η ομάδα ενημερώθηκε για το πρόβλημα στις 9/1 και αντέδρασε άμεσα, αρχικά καταθέτοντας ένσταση μέσω της ΕΠΟ στην Παγκόσμια Ομοσπονδία για το θέμα.

Στη συνέχεια αποφασίστηκε να πληρωθεί η οφειλή, ύψους 30.000 ευρώ, προκειμένου ο Ασπρόπυργος να έχει δικαίωμα μεταγραφών την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Αυτό δεν σημαίνει πως αποδέχεται το χρέος της παλιάς διοίκησης, ωστόσο η υπόθεση στη FIFA θα τραβήξει χρονικά.

Όσο για την ένσταση που κατέθεσε η Τρίγλια περί αντικανονικής συμμετοχής του Φράγκου, στον Ασπρόπυργο δεν ανησυχούν, καθώς η ΕΠΟ εξέδωσε κανονικά το δελτίο του, ενώ δεν υπήρξε ανάκλησή του.

Αναλυτικά η δήλωση του Μελετίου:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι της Π.Α.Ε Ένωση Ασπροπύργου,

Αντιλαμβανόμενος τα συναισθήματά σας σχετικά με τα δημοσιεύματα των δυο τελευταίων εβδομάδων αναφορικά με την υπόθεση απαγόρευσης μετεγγραφών για την ομάδα μας από τη FIFA, αισθάνομαι υποχρεωμένος να σας ενημερώσω για την πορεία των ενεργειών μας.

Παρά τις διαβεβαιώσεις που λάβαμε από τους ιθύνοντες της Ε.Π.Ο στην συνάντηση που είχαμε στις 9/1/20 στα γραφεία της Ομοσπονδίας και το υπόμνημα που εστάλη εκ μέρους μας στη FIFA, αποφάσισα να πάρω ακόμα δραστικότερα μέτρα, αναλαμβάνοντας την άμεση αποπληρωμή της οφειλής προς τον ποδοσφαιριστή Μπραντάν, (η οποία σημειωτέον βάραινε φυσικά πρόσωπα της παλαιάς ιδιοκτησίας και όχι την παρούσα διοίκηση και ΑΦΜ της ομάδας μας), ούτως ώστε να αρθεί η απαγόρευση μετεγγραφών άμεσα και η ομάδα μας να ενισχυθεί και να συνεχίσει απερίσπαστη τον τίμιο αγώνα της για την υλοποίηση των αγωνιστικών μας στόχων.

Φίλες και φίλοι, σας διαβεβαιώνω απερίφραστα πως η παρούσα διοίκηση και εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε να πράττουμε τα δέοντα, πάντα μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας, των κανονισμών και της νομοθεσίας ώστε να περιφρουρήσουμε την ομάδα μας.

Το έχουμε πει και θα το φωνάζουμε συνέχεια.
ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

Γιάννης Ν. Μελετίου».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved