Φέγενορντ – Παναθηναϊκός: Στα χαφ ο Καλάμπρια, οι επιλογές του Κόντη
Η ενδεκάδα των «πράσινων» στο δύσκολο ματς του «Ντε Κάιπ» με αντίπαλο την ομάδα του Ρότερνταμ – Ξαφνιάζει ο τεχνικός του «τριφυλλιού».
Όλα έτοιμα για το μεγάλο ματς της Φέγενορντ με τον Παναθηναϊκό στο βροχερό Ρότερνταμ. Ο Χρήστος Κόντης για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Europa League, ξαφνιάζει με τις επιλογές του. Κι αυτό γιατί έχει στο βασικό σχήμα και τα δύο δεξιά μπακ.
Ο Καλάμπρια φαίνεται πως θα παίξει σε ρόλο χαφ, με τον Κώτσιρα δεξί μπακ. Με τον Τσέριν μέσα αριστερά και τον Σιώπη σε ρόλο κόφτη.
Κάτω απ’ τα δοκάρια ο Ντραγκόφσκι. Κώτσιρας, Ίνγκασον, Τουμπά, Κυριακόπουλος στην άμυνα. Σιώπης αμυντικό χαφ, Καλάμπρια και Τσέριν στον άξονα, Τετέ και Τζούρισιτς στα «φτερά», με τον Σφιντέρσκι κορυφή στην επίθεση.
Η ενδεκάδα της Φέγενορντ: