Ναντ-Ολυμπιακός: Το μήνυμα Κορμπεράν-Σισέ για την πρεμιέρα στο Europa League
intime.gr

Ναντ-Ολυμπιακός: Το μήνυμα Κορμπεράν-Σισέ για την πρεμιέρα στο Europa League

Ναντ-Ολυμπιακός: Αποτελεσματικότητα ζήτησε ο Κάρλος Κορμπεράν. Οι ατάκες του Σισέ για τον αγώνα με τους Γάλλους.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Κάρλος Κορμπεράν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την αυριανή πρεμιέρα στο Europa League και τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι αποτελεσματική.

Αναλυτικά όσα είπε: «Όλοι ξέρετε ότι έχουμε παλέψει πολύ και έχουμε δουλέψει επίσης πολύ για να βρεθούμε εδώ. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να παίξουμε στους ομίλους. Το αυριανό ματς, αλλά και τη φάση των ομίλων, τα βλέπουμε σαν τις ευκαιρίες μας να αποδείξουμε ότι είμαστε μια ομάδα που αξίζει να είναι εδώ. Πρέπει να δείξουμε γιατί ο Ολυμπιακός έπρεπε να βρίσκεται σε αυτή τη φάση. Να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη».

Για το κλειδί του αυριανού αγώνα: «Αύριο είναι ένα παιχνίδι αρκετά απαιτητικό. Δεν μπορείς να το κερδίσεις, εάν είσαι καλός μόνο στην επίθεση ή παίζοντας μόνο καλή άμυνα. Αυτό το παιχνίδι απαιτεί να είμαστε αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση. Όπως επίσης και να είμαστε καλοί στην τακτική και να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας».

Για την απουσία του Εμβιλά: «Σημαίνει ότι αύριο πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί ακόμα και χωρίς τον Γιαν Εμβιλά. Αντί για πρόβλημα, θα πρέπει να το δούμε σαν κίνητρο. Να δείξουμε ότι είμαστε μια καλή και έχουμε λύσεις για να καλύψουμε τα προβλήματα».

Για το γεγονός ότι ο προπονητής της Ναντ έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό: «Συμφωνώ ότι όλα είναι ανοιχτά στον όμιλο. Με 4 ισάξιες ομάδες, στον οποίο μπορούν να συμβούν τα πάντα. Δεν συμφωνώ ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στο αυριανό ματς. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν δύο ομάδες που προσπαθούν να τα δώσουν όλα. Δεν υπάρχει φαβορί σε αυτό το επίπεδο».

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Πάπε Αμπού Σισέ, ο οποίος τόνισε:

Για τη Ναντ: «Η Ναντ είναι μια ομάδα που είναι αρκετά συμπαγής. Εχει πολλά δυνατά σημεία. Μπορεί να μην είναι ψηλά στο πρωτάθλημα, αλλά ξέρουμε ότι τα δώσει όλα και θα παλέψει μέχρι τέλους.

Έχουμε αυτοπεποίθηση και έχουμε έμπειρους παίκτες, που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Για την επιστροφή του στη Γαλλία: «Πραγματικά, είναι ιδιαίτερα για εμένα. Εχω εδώ την οικογένειά μου, αλλά και φίλους. Εγώ όμως είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου.

Είναι γρήγορο το ποδόσφαιρο στη Γαλλία, στην Ελλάδα είναι πιο σκληρό. Όποια ομάδα παίζει απέναντι στον Ολυμπιακό θέλει να μας κερδίσει. Αύριο θα δούμε δύο ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο, αλλά και δύο ομάδες που θα τα δώσουν όλα».

Για το γεγονός ότι ο προπονητής της Ναντ ζήτησε από τον κόσμο να δημιουργήσει «καυτή» ατμόσφαιρα: «Είμαστε προετοιμασμένοι. Είμαστε Ολυμπιακός και έχουμε μάθει να παίζουμε σε τέτοια ατμόσφαιρα. Ξέρουμε πως είναι να παίζεις μπροστά σε θερμό κοινό».

Για την απουσία του Εμβιλά: «Ο Γιαν είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Ο Ολυμπιακός όμως έχει πολλές λύσεις. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να συμπληρώσουν το κενό. Μπορούμε να καλύψουμε τα κενά, κρατώντας το ίδιο επίπεδο. Η απουσία του ωστόσο είναι σημαντική, αφού πρόκειται για έναν κομβικό παίκτη για εμάς».



Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved