Βύθισε το «υποβρύχιο» (video)

Βύθισε το «υποβρύχιο» (video)

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο σε ένα επιθετικό κρεσέντο, πέτυχε τέσσερα τέρματα δίνοντας τη νίκη στην Πόρτο με 5-1 απέναντι στην Βιγιαρεάλ και το… εισιτήριο για τον τελικό του Europa League.

Φαίνεται πως οι «δράκοι» μπορούν να υπερισχύσουν στο νερό απέναντι σε ένα υποβρύχιο. Αυτό αποδείχθηκε στο… κάστρο των δράκων το «Ντραγκάο», όπου 45 λεπτά αρκούσαν στην Πόρτο για να διαλύσει το «κίτρινο υποβρύχιο».

Η ομάδα του Αντρέ Βίγιας Μπόας έκανα ένα φανταστικό δεύτερο ημίχρονο, όπου ήταν ασταμάτητη και επικράτησε με 5-1 της Βιγιαρεάλ, παίρνοντας ουσιαστικά τη πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Δουβλίνου.

Και όλα αυτά την ώρα που η Βιγιαρεάλ, είχε πάει στο ημίχρονο με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Αυτό γιατί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Κάνι με κοντινή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Χουάν Κάρλος Γκαρίδο.

Στην επανάληψη όμως μόνο μία ομάδα βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο και αυτή ήταν η Πόρτο η οποία με ηγέτη τον Ρανταμέλ Φαλκάο, έπιασε έναν πολύ γρήγορο ρυθμό ο οποίος, δεν μπόρεσε να ανακοπεί από την Βιγιαρεάλ.

Έτσι στο τέλος του παιχνιδιού, το… ταμπλό έγραψε 5-1 για τους «δράκους». Στο 49’ έγινε η φάση που έκρινε ουσιαστικά την αναμέτρηση. Ο Φαλκάο βρέθηκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Ντιέγκο Λόπεζ. Ο παθών ανέλαβε και την εκτέλεση ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Γουαρίν, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκανε το σουτ, την ώρα που έπεφτε, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Στην επαναφορά, πρόλαβε να σηκωθεί και με κεφαλιά να δώσει το προβάδισμα στους πρωταθλητές Πορτογαλίας.

Από εκεί και πέρα, ανέλαβε και πάλι ο Φαλκάο. Αρχικά στο 67’ ο Χουλκ έκανε την ωραία ενέργεια από τα πλάγια και έδωσε έτοιμο γκολ στον Κολομβιανό επιθετικό, ο οποίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Στο 75’ ο Φαλκάο και πάλι, με κεφαλιά έκανε το 4-1, πετυχαίνοντας το απόλυτο χατ-τρικ, δηλαδή να πετύχει ένα τέρμα, με το δεξί πόδι, ένα με το αριστερό, αλλά και με κεφαλιά.

Ωστόσο από ότι αποδείχθηκε είχε ακόμα ένα… τεμάχιο για τους Ισπανούς και στο 90’ πέτυχε το «καρέ» με νέα κεφαλιά διαμορφώνοντας το τελικό 5-1 που ουσιαστικά στέλνει από τώρα την Πόρτο στον μεγάλο τελικό.

Με αυτά τα τέσσερα τέρματα προσπέρασε τον Χουλκ στον πίνακα των σκόρερ, καθώς έφτασε στα 34 στη φετινή σεζόν, ενώ ταυτόχρονα ανάγκασε και την Βιγιαρεάλ στην μεγαλύτερή της ήττα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα όπως σας την μετέδωσε το Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Βύθισε το «υποβρύχιο» (video)



ΑΕΚ – Μπανταλόνα: «Μέσα» οι Κατσίβελης και Χαραλαμπόπουλος για το Game 3
ΑΕΚ – Μπανταλόνα: «Μέσα» οι Κατσίβελης και Χαραλαμπόπουλος για το Game 3
ΑΕΚ - Ράγιο Βαγεκάνο: Ο αγώνας της «Ένωσης» για τη μεγάλη ανατροπή παίζει στην COSMOTE TV
ΑΕΚ - Ράγιο Βαγεκάνο: Ο αγώνας της «Ένωσης» για τη μεγάλη ανατροπή παίζει στην COSMOTE TV
ΑΕΚ – Ράγιο Βαγιεκάνο: Με Μαρίν η τελευταία προπόνηση της «Ένωσης»
ΑΕΚ – Ράγιο Βαγιεκάνο: Με Μαρίν η τελευταία προπόνηση της «Ένωσης»
Παναθηναϊκός: Κιαπίνι και Ρόγκα έτοιμοι για τους τελικούς του βόλεϊ γυναικών κόντρα στον ΖΑΟΝ
Παναθηναϊκός: Κιαπίνι και Ρόγκα έτοιμοι για τους τελικούς του βόλεϊ γυναικών κόντρα στον ΖΑΟΝ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved