Τη σεβάστηκε υπερβολικά

Τη σεβάστηκε υπερβολικά

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος κατά διαστήματα από τη Σπάρτα Πράγας αλλά δεν εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες του και παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League– Δίκαια διαμαρτύρεται η Σπάρτα για γκολ της που δεν μέτρησε στο 93’

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Αρκάδες καθώς ο Μάσα έφυγε στην αντεπίθεση στο δεύτερο λεπτό του αγώνα και με εξαιρετικό σουτ «άνοιξε» το σκορ, στέλνοντας τους οπαδούς της ομάδας του στον έβδομο ουρανό.

Ωστόσο, οι Αρκάδες τραβήχτηκαν πίσω μετά το προβάδισμα που πήραν και έδειξαν υπερβολικό σεβασμό στη Σπάρτα, δίνοντάς της δικαίωμα να κάνει ευκαιρίες και να απειλήσει τον Κοσίτσκι. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα ήταν εξαιρετικός και κράτησε όρθιο τον Αστέρα με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου, ενώ η Σπάρτα ήταν και άτυχη έχοντας δυο δοκάρια!

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Μάσα έχασε νέα ευκαιρία να σκοράρει, βλέποντας την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι! Λίγο αργότερα ο Γιάννου έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε τρομερό ψηλοκρεμαστό πλασέ αλλά δεν σημάδεψε σωστά.

Μοιραία η Σπάρτα κατάφερε να ισοφαρίσει με την άμυνα του Αστέρα να «κοιμάται» στο 56’ και τον Λάφατα να κάνει το 1-1. Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι πίεζαν περισσότερο και στο 93’ σκόραραν κανονικά με το γκολ τους να ακυρώνεται για επιθετικό φάουλ που δεν έγινε ποτέ όπως επιβεβαιώνει το replay.

Τη σεβάστηκε υπερβολικά



Πόλο: Συνεχίζει με το απόλυτο ο Παναθηναϊκός
Πόλο: Συνεχίζει με το απόλυτο ο Παναθηναϊκός
Ατρόμητος: Χωρίς Τζοβάρα κόντρα στον Asteras Aktor
Ατρόμητος: Χωρίς Τζοβάρα κόντρα στον Asteras Aktor
Παναιτωλικός: Με τέσσερις απόντες κόντρα στον Ολυμπιακό
Παναιτωλικός: Με τέσσερις απόντες κόντρα στον Ολυμπιακό
NBA: Εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμη ο Τζα Μοράντ
NBA: Εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμη ο Τζα Μοράντ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved