Κεντίρα: «Έτοιμος με Αυστρία»
Την αισιοδοξία του ότι θα βρίσκεται σε καλή κατάσταση για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εξέφρασε ο Κεντίρα.
Από τις 20 Απριλίου και τον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι απουσιάζει από τους αγωνιστικούς χώρους ο Σάμι Κεντίρα, ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμα να επιστρέψει στην δράση.
Ο Γερμανός μέσος, βρίσκεται στην αποστολή για την φιλική αναμέτρηση με την Ουρουγουάη χωρίς όμως να αγωνιστεί όπως ανακοίνωσε ο Γιόακιμ Λεβ, ο οποίος δεν θέλει να πάρει το ρίσκο.
Ο διεθνής μέσος ωστόσο, τόνισε ότι θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι των προκριματικών με την Αυστρία. «Η αποθεραπεία μου συνεχίζεται κανονικά. Είμαι αισιόδοξος ότι στο παιχνίδι της Παρασκευής θα είμαι έτοιμος για να επιστρέψω με την Αυστρία», είπε ο ίδιος.